Alo/N. K. MINA ULAZI DA ZAVEDE CARA Vrbaški potpisala ugovor za vrtoglavu sumu novca i sa posebnim zadatkom! 08:30 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. ZNAM JA KAKO JE KAD MENSUR VOLI! Mina Vrbaški nikad brutalnije oplela po maloletnoj Milici, izgovorila ono što misli cela nacija o njenom ponašanju! 22:38 Vip 1
Alo.rs/D. I. CAR ĆE ODMAH OSTAVITI DALILU Ona stiže sutra u Zadrugu, Filipu će se slošiti kada je bude video! 16:55 Vip 1
Pink/Alo/D.S. NETRPELJIVOST VLADA SAMO ZBOG MENE Mina Vrbaški sigurna da Car i Mensur ratuju zbog nje, pa odgovorila na Daliline prozivke! 08:28 Vip 0
Alo/K.G. IMAJU NETREPELJIVOST ZBOG MENE! Mina Vrbaški o ratu njenih bivših, a dotakla se i Dalile! 21:51 Vip 0
Alo/Đ.M. DALILA JE FOLIRANT, AKO UĐEM BIĆE LOM! Bivša zadrugarka raskrinkala Dragojevićevu, nije birala reči za odnos koji danima šokira javnost u Srbiji! 07:30 Vip 2
Alo/Nedeljko Kiš PSIHIJATAR ME JE IZLEČIO Mina Vrbaški progovorila o mračnim tajnama nakon izlaska iz rijalitija, ovo je pokušavala da sakrije od javnosti! 08:00 Vip 0
Alo/Đ.M. STIDIM SE PROŠLOSTI! Mina Vrbaški se slomila i zajecala u emisiji, kroz suze ispričala detalje iz života koje malo ko zna, spomenula i porodicu! 19:16 Vip 0
Alo/I.G. ZGADILI SU MI SE MUŠKARCI! Mina Vrbaški kroz suze iznela svoju potresnu životnu priču i naježila sve prisutne! 11:49 Vip 1
Alo/D.S. MNOGO MI JE ŽAO DEJANA Mina Vrbaški oplela po Dalili: Svima nam je moralisala, a sad... 09:49 Vip 0
Alo/I.G. PROMENILA PROFESIJU! Mina Vrbaški otišla u pevačice, stihove posvetila bivšem dečku iz Zadruge 15:25 Vip 2
Alo/Đ.M. ŽALIM JE! Mina Vrbaški konačno progovorila o svojoj kopiji Milici Veselinović, oplela po maloletnoj zadrugarki, a ni Mensura nije poštedela! 14:30 Vip 0
Pink.rs/Alo.rs/D. I. MENSUR SE GODINU DANA LEČIO ZBOG MENE Mina Vrbaški otkrila veliku tajnu, pa tvrdi da je Ajdarpašić i dalje voli! 20:35 Vip 1
Alo/D.S. DVOBOJ SE ODRŽAVA NA SUDU Mina Vrbaški butalno isprozivala Đoleta nakon optužbi na njen račun! 19:01 Vip 0
Pink/Alo/D.S. ŽAO MI JE ONOG JADNOG DEJANA Mina Vrbaški razvezala jezik pa oplela po svim parovima, a evo šta je rekla o Dalili! 19:39 Vip 0
Alo/Đ.M. TREBALO JE DA ČEKAM MAJU! Filip Car se pokajao zbog svega, uporedio Dalilu sa Minom i izgovorio ono što misli cela Srbija! 11:20 Vip 0
Srbija Danas/Alo/D.S. OVA TRI TAKMIČARA VEČERAS ULAZE U ZADRUGU Sprema se haos, kada se ovi zadrugari budu obračunali, leteće perje! 11:16 Vip 1
Informer/Alo/Đ.M. PREBIĆE MILICU KAO ŠTO JE I MENE TUKAO! Mensurova bivša devojka strepi da će zadrugar napraviti haos, žestoko ponizila Veselinovićevu! 09:16 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. DOBIJAO JE PARE OD FANOVA I NIŠTA NIJE RADIO! Mina udarila još jače na Mensura nakon njegove ispovesti, totalno ga ponizila! 10:00 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
VIC DANA Doživi Mujo brodolom i nekako se dočepa pustog ostrva, kad odnekud se pojavi Severina... 06:00 Razonoda 0
HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Škorpiji nova ljubav leči stare rane, Strelac da se čuva lažnih obećanja, Ribama lakša ukočenost 05:00 Razonoda 0