Alo/K.G. NISAM EMOTIVNO ČIST Car otkrio zbog čega je gledao Dalilu dok je igrala sa Anđelom, pa priznao sve 07:38 Vip 0
Alo/K.G. NIŠTA NISU SKRIVALI Mina i Mateja progovorili o svom odnosu, zadrugar otkrio da li je spreman za nešto više, a onda Dalila i Matora dale svoj sud 07:18 Vip 0
Alo/A.M. ONA JE NAJODVRATNIJE BIĆE Bivša zadrugarka osula rafalnu paljbu po Milici Veselinović, a nije štedela ni Minu Vrbaški 21:22 Vip 0
Alo/A.J. VRBAŠKI ĆE UPLOVITI U VEZU U RIJALITIJU? Mina obelodanila kad će raskrinkati zadrugare, pa progovorila o emocijama 17:00 Vip 0
Alo/J.J. LJUBAVNI JADI ILI ŽESTOKO OGOVARANJE Mina i Dalila imale novi tajni razgovor do sitnih sati 13:00 Vip 0
Alo/J.J. SAMO DA SU MI OČI U KAZINU NA MINUT Mina u rastrojstvu, prolila gorke suze, pa poželela da vidi šta radi Mateja 09:40 Vip 0
Alo/J.J. RAME ZA PLAKANJE Uplakana Mina se požalila Dinu, Dizdarević odlučio da je ne ispušta iz zagrljaja 09:19 Vip 0
Alo/A.J. JA SAM TE NAPRAVILA, JA ĆU I DA TE UNIŠTIM Mensur zbog ove rečenice ušao u neviđeni sukob, Mina mu poručila da će biti još gora 17:20 Vip 0
Alo/A.M. VIŠE NIJE MOGLA DA IZDRŽI Mina zamerila Marku i Viktoriji nekontrolisano ponašanje, Osmakčić odmah napao Mitrovićevu (VIDEO) 16:35 Vip 1
Alo/J.J. OVE NOĆI U KREVETU DRUGOG ZADRUGARA Mina svoje tajne je poverila reperu, prekršili su osnovno pravilo (VIDEO) 14:20 Vip 0
Alo/K.G. HAOS ZA CRNIM STOLOM Mensur progovorio o pozivu sa Almom, priznao da se oseća loše, a Mini je uputio ove reči 11:21 Vip 0
Alo/J.J. DA NE BI SLOMIO MILICI SRCE, NISAM PRIČAO SA MINOM Mensur ubeđen da Vrbaški nešto krije, i da i dalje ima emocije prema njemu 12:00 Vip 0
ALo/J.J. JA NJEGA MNOGO ŽALIM Mina priznala da se oseća krivom zbog Mensurvog trenutnog stanja 09:25 Vip 0
Alo/A.M. ON NIJE NAŠAO POKLON, A ONA NIJE KRILA ODUŠEVLJENJE Mina ostala bez teksta kada je videla šta je sve dobila, nije mogla da dođe sebi 17:55 Vip 0
Alo/J.J. NJENE SLIKE SU GORE OD ANINIH Mina i Jovanovićeva odgovorile na Miličine prozivke, ubacio se i Miki u raspravu 09:25 Vip 1
Alo/J.J. PRUŽILI MU UTEHU Mina, Dalila i Mateja tešili Dina, pa kao pravi prijatelji stali uz njega kada mu je najteže 22:55 Vip 0
Alo/J.J. NJIH NIKO NE ZANIMA Mina i Mateja se osamili pod pokrivačem, pa razmenjivali nežnosti naočigled svih 19:28 Vip 0
Alo/A.M. PRVO SUOČAVANJE MINE I MENSURA POSLE POZIVA Ajdarpašić progovorio o odnosu sa Milicom, a evo da li je poverovao Almi 09:52 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26