"KAO DA ME GROM POGODIO, IŠAO JE SA NAŠOM DECOM U VRTIĆ!" Jecaji i neverica u selu kod Kraljeva nakon što se dečak jedinac (5) utopio u bazenu 21:12 Hronika 0
JEDINAC (5) SE UTOPIO U BAZENU KOD KRALJEVA! Stravični detalji tragedije, otac ga našao u vodi, ali dečaku nažalost nije bilo spasa 20:56 Hronika 0
"TO JE SVE BILA KRSTAČA DO KRSTAČE, SEĆAM SE MAJKE U CRNINI" Sećanje na žrtve masovnog streljanja pre 84 godine u Kraljevu 20:02 Vesti 0
"MOJE SRCE JE U KOSOVSKOJ MITROVICI" Građani Kraljeva ujedinjeni protiv nasilja i blokada za podršku Srbima na KiM (VIDEO) 17:03 Vesti 0
KRVNIČKI GA UDARIO U GLAVU ZBOG 2.200 DINARA Maloletnik (15) presreo vršnjaka kod škole, policija ga odmah uhvatila 15:17 Hronika 0
HOROR U KRALJEVU Srednjoškolca pretukli i opljačkali na putu do škole, u toku potraga za napadačima 15:27 Hronika 0
JOVANOVIĆ: Srbija primenjuje najsavremeniju veštačku inteligenciju i robotizaciju u preradnim centrima (FOTO) 16:00 BIZ 0
NOVA RADNA MESTA ZA KRALJEVČANE U POŠTI SRBIJE Otvoren savremeni logistički centar, 42 robota sortiraće pošiljke! Oglasila se ministarka privrede 14:36 Vesti 0
ZABELELO SE I KRALJEVO! Sneg na Zlatiboru i dalje pada, na Torniku pokrivač od 30 centimetara! (FOTO/VIDEO) 09:21 Vesti 0
NAJEZDA PACOVA U OVOM SRPSKOM GRADU, SAMO SE KOTE! Ljudi u panici, snimci iz centra grada sablasni (VIDEO) 10:43 Vesti 0
SUSRET NA AUTOBUSKOJ STANICI KOJI JE ODUŠEVIO SRBIJU Srpkinji prišla nepoznata devojka, a ono što je usledilo ostavilo sve bez teksta! 19:28 Razonoda 0
TV N1 POKAZUJE NESKRIVENU MRŽNJU PREMA SVEMU ŠTO JE SRPSKO! Smeta im zastava Srbije, ali im ne smeta “majku vam j***** srpsku i j*** vas Isus u usta!” (VIDEO) 08:20 Vesti 13
BLOKADERI SU MOGLI DA UBIJU MAJKU DETETA OD TRI GODINE! ŽENA JE DOŽIVELA ŠOK Gađali su je behaton pločom od 25 cm! Ovo izgleda jezivo (FOTO) 15:39 Vesti 2
HULIGANI DIVLJALI ISPRED PROSTORIJA SNS U KRALJEVU Navijači FK Novi Pazar skandirali "Kraljevo Sandžak"! 08:39 Vesti 7
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
NEMA VIŠE STRESA Život postaje nestvarno dobar za 3 horoskopska znaka u nedelju, 14. decembra, snovi se ostvaruju 22:04