Alo/I.G. ZALJUBLJENI POGLED I OSMEH NA LICU! Tomović podelio fotku sa Ivanom, imao važnu poruku za sve! 22:46 Vip 0
Telegraf/Alo/K.G. TOMOVIĆ SE OGLASIO POVODOM BIKOVIĆEVE DEVOJKE! Saznao sam iz medija za njih, samo neka se vole! 15:50 Razonoda 0
Alo/I.G. TOMOVIĆ PRETI MILICI Zadrugarki neće biti dobro kad ovo čuje, Vladimir ima sve njihove prepiske 11:29 Vip 1
Alo/D.S. DOSTA SAM ĆUTAO Vladimir Tomović opleo po Staniji, pa otkrio da im materijal da je uništi! 08:14 Vip 0
Alo/D.S. SPREMAN NA SVE Zola izneo detalje dopisivanja između Tomovića i Milice, Mensur počeo da preti! 15:11 Vip 0
Alo/Đ.M. VOLI DA JE ŠAMARAJU U SE*SU! Isplivala skandalozna prepiska Milice (17) i Vladimira Tomovića, zadrugarka ipak nije toliko naivna?! 13:50 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. ZOLA JE IPAK BIO U PRAVU! Majka Milice Veselinović raskrinkala ćerku i otkrila sve o njenoj aferi sa Tomovićem, Mensur će poludeti od besa! 08:20 Vip 1
Alo/I.G. TOMOVIĆ OPTUŽIO MENSURA DA JE PEDOFIL! Ova fotografija odaje istinu o skanadaloznim prepiskama Vladimira i Milice, devojke njegovog večitog suparnika, Ajdarpašića 18:21 Vip 0
Alo/I.G. MENSUR RAZBESNEO CARA Ajdarpašić svojim izlaganje isprovocirao zadrugara, pa prozvao bivšeg učesnika koji mu je bio ljuti rival 11:59 Vip 0
Star/Alo.rs/D. I. KRIJU DA SU U VEZI Vladimir i Ivana se smuvali, ali niko ne zna da su zajedno! On se sada oglasio 22:20 Vip 0
Alo/D.S. BESAN KAO RIS Car opleo po Mensuru, Tomoviću i Janjušu, a onda ponizio Dejana pred Dalilom: Bila bi sigurnija uz mene! 21:01 Vip 0
Alo/Đ.M. KOSOVO JE SRBIJA! Vladimir se oglasio nakon brutalnog napada na naš narod, a Tomovićevu poruku svi treba pažljivo da pročitaju! (FOTO) 20:52 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. NAVELA GA JE KAO NAJLOŠIJEG U KREVETU Oglasio se Vladimir Tomović nakon Stanijine skandalozne izjave da im je se*s bio očajan! 14:57 Vip 1
Alo/Đ.M. PRIZNALI SVE! Dalila i Dejan pred milionima izneli celu svoju intimu, a onda je Stanija ovim potezom dovela u pitanje Tomovićevu muškost! 09:30 Vip 0
Alo/Đ.M. SVEGA MU JE PREKO GLAVE! Vladimir Tomović otvorio dušu o rijalitiju, Ivani, a onda obelodanio šokantan detalj zbog kojeg neće više u rijaliti! 13:28 Vip 0
Alo/Đ.M. ODAO IH JEDAN DETALJ! Ivana i Vladimir Tomović pobegli daleko od očiju javnosti, uhvaćeni kako uživaju na ovoj lokaciji (FOTO) 20:43 Vip 0
Alo/Đ.M. STANIJA PROGOVORILA O RASKIDU! Starleta otkrila da ipak ne zaboravlja Tomovića, pa Mensura uporedila sa Vladimirom, nastao haos! 18:32 Vip 0
Alo/Đ.M. SLAVLJE U DOMU NENADOVE BIVŠE! Ovaj datum je jako bitan u Ivaninom životu, Brenina snajka i Vladimir prvi čestitali, a Tomovićeva poruka sve raznežila 07:23 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26