"NEMA UKUSA, DELUJE KAO MESNATI LEOPARD" Jelena Karleuša nikad brutalnije urnisala koleginicu! 20:59 Vip 0
ALO PROSLAVIO 18. ROĐENDAN! Zvezde ujedinjene u željama, pogledajte šta su nam poručili: "Srećno punoletstvo, ostanite najtiražniji i najčitaniji" (VIDEO) 15:15 Vip 0
SVI PEVALI UGLAS HALIDOV ČUVENI HIT Tea Tairović odala počast preminulom kolegi, emotivni kadrovi sa nastupa (VIDEO) 11:00 Vip 0
SUKOB MIŠLJENJA BIVŠEG ŽIRIJA "ZVEZDA GRANDA" Tea Tairović na meti Bosanca: "Napredovala je samo kao igračica!" 13:55 Vip 0
"PRIJA LEPO PEVA, ALI..." Karleuša dala svoj sud o Prijovićki, pa Tairovićku vinula u nebesa! 10:30 Vip 0
SIJA U ZLATNOJ HALJINI! Tea Tairović objavila slike sa luksuzne jahte i zaintrigirala svoje fanove: Stize novi album? 20:59 Vip 0
GOLA U PREDELU KUKA! Tea Tairović u najprovokativnijem izdanju do sada, mreže gore zbog ovog stajlinga (FOTO) 22:30 Vip 1
NAPRAVIO HAOS ČIM SE POJAVIO! Maca došao na slavlje kod Saše Matića i žestoko potkačio koleginicu 10:45 Vip 0
''MOJ 18. ROĐENDAN JE BIO SKROMAN'' Tea Tairović o tinejdžerskim željama i da li ih je ispunila: ''Mlađa ja bi bila ponosna'' 21:30 Vip 0
SPEKTAKL U KRAGUJEVCU Tea Tairović na motoru stigla na koncert, pa pred više od 6.000 ljudi premijerno izvela novu pesmu "Šeki, šeki" 14:10 Vip 0
DIVLJI PLES BARBARE BOBAK ZAPALIO KRAGUJEVAC Bacila se na kolena, mešala u kožnim helankama, publika u transu (VIDEO) 12:20 Vip 1
"TEA TAIROVIĆ JE ZA NOĆ UZIMALA 1.600 EVRA" Poznati folker javno obelodanio šokantne stvari, na udaru i ove pevačice! 15:00 Vip 0
USIJALE SE DRUŠTVENE MREŽE Tea Tairović šokirala fotkom, kolegama sa estrade poslala jasnu poruku! (FOTO) 18:20 Vip 1
PRAVU ISTINU O TEI TAIROVIĆ NIKO NIJE ZNAO GODINAMA U jednom momentu se sve saznalo, pevačica odlučila da progovori 23:00 Vip 0
"UVEK DAJEM SVOJ MAKSIMUM" Tea Tairović spektakularnim koncertom otvorila Roštiljijadu i oborila sve rekorde posećenosti 18:20 Vip 0
SRPSKU PEVAČICU SU OSUDILI ZBOG NJIH, A ONE POSTALE IN, PRODAJU SE KAO ALVA Prošetajte samo po tržnim centrima, ove sandale su svuda, Srpkinje ih sumanuto kupuju 10:22
"UMALO ME ŠLOG NIJE STREFIO" Tea Tairović doživela neprijatnost pred nastup: "Verovala sam da nije tako" 10:20 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PUTINOVA JEZIVA PORUKA BRISELU: Budite spremni da ponovo palite dimnjake, VRAĆAM VAS U 20.VEK! 15:07 Vesti 0
TAJNA IZ RESTORANA Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu 14:09