ONESVESTILA SE TEA TAIROVIĆ! Otkriveno šta se desilo pred izlazak na binu, ovo je razlog (VIDEO) 15:58 Vip 0
SEKA ALEKSIĆ TOTALNO RASKRINKALA TEU TAIROVIĆ! Pevačica otkrila šta joj je koleginica uradila, nije mogla da prećuti 17:25 Vip 0
TEA TAIROVIĆ PRIREDILA SPEKTAKL ZA PAMĆENJE! Publika u Ljubljani pala u trans, vrelim plesom usijala atmosferu (VIDEO) 15:45 Vip 0
NIKAD ISKRENIJI INTERVJU TEE TAIROVIĆ! Progovorila o nepoznatim detaljima iz privatnog života, pomenula kumu, ali i njih 18:00 Vip 0
OSTAVILA SAM LITRE ZNOJA, IZGLEDALA SAM KAO... Tea Tairović se oglasila nakon koncerta u Nišu i otkrila utiske 09:26 Vip 0
PREKINUT KONCERT TEE TAIROVIĆ! U trenutku je sve stalo, pevačica na ivici suza zamolila za jedno! 23:10 Vip 0
NOĆAS GORI NIŠ Tea Tairović nastupa pred krcatom dvoranom Čair, više od 6.000 ljudi peva uglas, a ovo su specijalni gosti 22:25 Vip 0
ESTRADA JE PUNA SUJETE I LJUBOMORE! Tea prvi put ekskluzivno za Alo! sumirala utiske nakon dva koncerta u Beogradu, spomenula i Cecu 20:36 Vip 0
TEA RASPRODALA JOŠ JEDAN KONCERT! Tairovićeva najavila spektakl, a tek kada čujete sa kim snima duet! 13:00 Vip 0
"UVEK ISTIČE GRUDI, PRETERALA JE" Komšije Tee Tairović progovorile o pevačici: "Haljine koje više ne nosi poklanja...." 17:28 Vip 0
CECA PRIZNALA KAKO SE ZAISTA PROVELA NA TEINOM KONCERTU! Nije mogla da sakrije reakciju od javnosti 22:50 Vip 0
ZA DAN 20 MILIONA LAJKOVA Snimak sa koncerta Tee Tairović sludeo mreže, ovakav dekolte još niste videli 10:31
OVAJ MOĆNIK JE OTAC TEE TAIROVIĆ! Nikada ga nismo videli u javnosti, a bio je u vezi sa našom poznatom glumicom! 09:30 Vip 0
KOLAPS ISPRED ARENE ZBOG ALEKSANDRE PRIJOVIĆ! Slavi rođendan na Teinom koncertu, stajling svi komentarišu, evo ko joj sve pravi društvo 22:28 Vip 0
BRENIN SIN SA DEVOJKOM NA KONCERTU TEE TAIROVIĆ! Voditeljka blista u beloj haljini, sve oči uprte u njih 22:07 Vip 0
PORED TEE TAIROVIĆ SLIČAN KOSTIM NOSILA MILICA PAVLOVIĆ I NE SAMO ONA... Kojoj pevačici najbolje stoji kristalni kombinezon? 21:56
OGROMAN BROJ PEVAČA I PEVAČICA NA DRUGOM TEINOM KONCERTU! Ovo se do sada nikada nije desilo, kolaps nastao kada se pojavila ona! 21:44 Vip 0
OVO JE PRAVA ISTINA! Pojavio se snimak sa krova Beogradske arene, evo koliko ljudi je zapravo bilo na koncertu Tee Tairović 18:26 Vip 0
MILIONSKI STAJLING CECE RAŽNATOVIĆ Pevačica zasenila sve prisutne, mislila je da ovaj detalj niko neće primetiti 12:35 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26