BRUTALNO PRETUKAO BIVŠU SUPRUGU NJENIM ŠTAKAMA ZA HODANJE Hapšenje u Smederevu zbog nasilja u porodici 10:30 Hronika 0
PRED SVADBU SAM DOBILA PRVI ŠAMAR Dijanu je prvi muž maltretirao godinama, drugi ostavio bolesnu, iz svega je izašla kao pobednica 22:47 Vesti 0
UHAPŠEN MUŠKARAC IZ ZEMUNA Pretio sestri i njenom maloletnom detetu, upućivao im jezive reči 09:25 Hronika 0
UHAPŠEN ZBOG NASILJA U PORODICI Beograđanin posle svađe nasrnuo na majku, lomio stvari po stanu, pretio nesrećnoj ženi smrću 15:35 Hronika 0
"SRAVNIĆU TE KAO BUBAŠVABU" Stravično zlostavljanje deteta, majka zgrozila Srbiju (VIDEO) 13:31 Vesti 0
Milica Jovanović SIN (24) TUKAO OCA Pesnicama po glavi i telu nemilosrdno udarao roditelja 13:08 Hronika 0
Milica Jovanović UHAPŠEN MUŠKARAC IZ PEĆINACA Drogiran maltretirao ženu i ćerku, pretio da će ih ubiti 13:18 Hronika 0
Milica Jovanović NASILJE NAD ŽENOM U VLADIMIROVCU Pretio supruzi pesnicom pred dvoje maloletne dece, pijan razlupao kuću 14:59 Hronika 0
Milica Jovanović NASILNIK JE IZNEO ODBRANU PRED TUŽIOCEM Novi detalje iz istrage jezivog zlostavljanja bebe i silovanje supruge na Zvezdari 14:37 Hronika 0
Vuko Popović BEBU TUKAO MESECIMA, SUPRUGU ZLOSTAVLJAO I SILOVAO Osumnjičenom za stravično porodično nasilje na Zvezdari preti dugogodišnja robija 20:50 Hronika 0
Vuko Popović NASILNIK SA ZVEZDARE KOJI JE PRETUKAO BEBU I SILOVAO ŽENU, BIO NASILAN I PREMA MAJCI Hapšen zbog nasilja u porodici i pre 6 godina, a ovako je tada lagao 16:49 Hronika 0
Vuko Popović ''MOŽDA SAM BIO MALO GRUBLJI JER SAM SE ZANEO'' Besramna izjava pred tužiocem osumnjičenog za nasilje nad bebom i silovanje supruge 15:59 Hronika 0
E.Sadiku NAPASNIK SA ZVEZDARE SRAMNO SE BRANIO On se sumnjiči za silovanje vanbračne supruge i prebijanje šestomesečnog sina 14:50 Hronika 0
Vuko Popović SLUČAJ STRAVIČNOG PORODIČNOG NASILJA PREUZELO TUŽILAŠTVO Muškarac koji je pretukao bebu i nevenčanu suprugu optužen i za silovanje 21:33 Hronika 0
Nina Denda "SILOVAO JE ŽENU I DAVIO DETE" Nakon što je preuzela brigu o šestomesečnoj bebi, žena Zvezde Granda otkrila sve o brutalnom nasilju 21:19 Hronika 0
Vuko Popović PRETUČENA ŽENA POZVALA 192 KADA NASILNIK NIJE BIO U STANU Policijski službenici zatekli potresan prizor na Zvezdari 19:18 Hronika 0
Vuko Popović ŽENA KOJA JE OPTUŽILA MUŽA DA JE PRETUKAO NJU I DETE NA LEKARSKIM PREGLEDIMA Brigu o šestomesečnoj bebi preuzeo poznati pevač 19:08 Hronika 0
Vuko Popović OVO JE MUŠKARAC KOJI JE PRETUKAO BEBU I SUPRUGU NA ZVEZDARI Stravično porodično nasilje u Beogradu, dete puno podliva (FOTO) 18:51 Hronika 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26