ANELI AHMIĆ I FILIP CAR UHVAĆENI ZAJEDNO! Evo o čemu je reč, mreže gore, čeka se reakcija Maje i Janjuša 08:20 Vip 0
CAR SE NE SMIRUJE! Ponovo udario na Aleksandru, evo šta je uradio nakon što je ona objavila sliku s novim dečkom 11:47 Vip 0
POKRENUO SAM SUDSKI POSTUPAK, NE DA MI DA VIDIM DETE Filip Car napravio haos zbog Aleksandre: Prepodobna majka zatvara ćerku u sobu! 11:20 Vip 1
ČAK JE I LEPI MIĆA OSTAO U ŠOKU! Maja Marinković javno priznala ko joj je bio najveća ljubav, tek sada će nastati haos! 07:51 Vip 0
FILIP CAR PRVI PUT O RASKIDU MAJE I STANISLAVA! Ovakav komentar od njega sigurno niste očekivali! 21:42 Vip 0
FILIPU CARU DEVOJKA REKLA DA JE TRUDNA! Zadrugar se oglasio: O mom životu treba da se snimiti horor film 14:10 Vip 0
"ČUDNO MI JE, ZNAMO KAKVE GA DEVOJKE RADE" Đedović predviđa da bi Filip Car mogao da baci oko na Aneli, isplivali svi detalji 11:10 Vip 0
ANELI PRIZNALA U KAKVIM JE ODNOSIMA SA FILIPOM CAREM! Otkrila da su se čuli, ovo nije mogla da prećuti, sada je sve javno! 21:54 Vip 0
"PRUŽI RUKE OCU SVOME" Filip Car u jeku skandala sa Aleksandrom pokazao ćerku, fotografijom iz porodičnog doma raznežio sve 08:35 Vip 0
"SMEĆARKO, UNIŠTENA SI OD TEŠKIH DROGA" Filip Car izneo strašne tvrdnje o bivšoj zadrugarki, zapretio dokazima, otkrio i sa kojim devojkom je imala akciju 08:20 Vip 0
MAJA URNISALA FILIPA CARA! Marinkovićeva žestoko o bivšem dečku, otkrila sve detalje poziva nakon Elite 14:30 Vip 0
VELIKO SLAVLJE U DOMU FILIPA CARA! U jeku haosa sa Aleksandrom, porodica na okupu, evo šta je razlog 16:34 Vip 0
ŽVALAVA, ZLO POKVARENO Car se ne smiruje, žestoko isprozivao Aleksandru, pa udario i na nju: Iz kog si kontejnera ispala?! 21:52 Vip 0
ZAŠTO MI NE DA DETE? OVO JE HOROR! Car žestoko izvređao Aleksandru Nikolić: Izbotoksirala se i našla dečka, a ćerka nam pati 19:20 Vip 0
ALEKSANDRA NIKOLIĆ IMA NOVOG DEČKA! Filip Car otkrio šokantne detalje, priznao sve javno, haos tek sledi! 09:42 Vip 1
FILIP CAR SE UKLJUČIO UŽIVO U PROGRAM! Maja nije znala šta je snašlo, postavio joj dva pitanja, voditelju nisu dali reč! 08:02 Vip 0
"U HRVATSKOJ SI, SVRATI DA ME NAMAGARČIŠ" Hitno oglašavanje Filipa Cara, javno se obratio Kristijanu Goluboviću! 17:00 Vip 0
"DOK NJEGA LJUDI GIFTAJU NA TIKTOKU, JA KUPUJEM STANOVE" Maja Marinković žestoko udarila na Filipa Cara! 20:25 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
PRITISAK NESTAJE Ova 3 horoskopska znaka se oslobađaju velikog tereta u nedelju, 7. decembra, život im se poboljšava 22:02