"NE PRETIM IZ PRAZNE PUŠKE, IDEMO DO KRAJA" Šok oglašavanje Aleksandre Nikolić u jeku priče o nasilju, ovako je zapretila Filipu Caru! 08:35 Vip 0
"TEK ĆEŠ OSTATI U ŠOKU" Hitno se oglasila Aleksandra Nikolić nakon što je majka Filipa Cara završila u bolnici (FOTO) 23:50 Vip 0
MAJKA FILIPA CARA HITNO HOSPITALIZOVANA Bivši zadrugar van sebe: "Sad imate svi rat, zapamtićete moje ime i prezime" (FOTO) 23:30 Vip 0
ALEKSANDRA NIKOLIĆ JAVNO OBJAVILA IZVEŠTAJ IZ BOLNICE Tvrdi da ju je Filip trudnu tukao i zlostavljao, evo šta piše u dokumentu 21:33 Vip 0
MAJA I TAKI REŠILI DA UNIŠTE FILIPA CARA Suočiće se sa njim i na sudu, čeka ga pakao, agonija se nastavlja! 19:35 Vip 0
"RAZVLAČIŠ SE OKOLO SA MOJIM NEPRIJATELIMA" Aleksandra objavila skandalozne poruke koje joj je slao Filip, evo kako ju je vređao: "Dete je samo dok se..." (FOTO) 18:17 Vip 0
"MAJA MI JE REKLA ŠTA JOJ OTAC RADI, BOLJE NEKA ME NE VUČE ZA JEZIK" Stravične tvrdnje Filipa Cara, zapretio bivšoj nakon optužbi za nasilje! 07:55 Vip 0
"STAVLJAO JOJ JE PIŠTOLJ U USTA, TELEFON I PASOŠ SU JOJ ODUZETI" Otac Maje Marinković šokirao tvrdnjama: "Car i mene danima maltretira" 17:30 Vip 0
''ISTINA JE NA MOJOJ STRANI'' Prvo oglašavanje Maje Marinković nakon što je optužila Cara za nasilje 16:30 Vip 0
''KANDILA MI MOG, NIŠTA NIJE SLAGALA'' Slovenka u suzama nakon što se saznalo za Filipovo nasilje nad Aleksandrom dok je bila trudna 15:40 Vip 0
"ODVELA JE DETE IZ DRŽAVE BEZ MOJE SAGLASNOSTI" Filip uzvraća brutalno Aleksandri nakon njenih stravičnih tvrdnji, skandal epskih razmera 01:00 Vip 0
"GOVORIO JE DA ĆE PLATITI KLINCA DA ME IZBODE DOK ŠETAM BEBU" Novi stravični detalji iz odnosa Aleksandre Nikolić i Filipa Cara, detalji lede krv u žilama 00:40 Vip 0
"POLICIJA ME JE PRIVELA..." Filip Car van sebe nakon Aleksandrinih jezivih tvrdnji, haos u njegovom domu! 00:00 Vip 0
"FILIP JOJ ZVAO SOCIJALNO, KAD SU DOŠLI ZATEKLI SU..." Ovo je novi dečko Aleksandre Nikolić zbog kog se preselila za Beč (FOTO) 23:40 Vip 1
"UZEO JE NOŽ, PRETIO JE DA ĆE ME UBITI" Aleksandra Nikolić otkrila jezive detalje o Filipu Caru: "Razvlačio me je za kosu, a onda trudnu šutirao" 23:00 Vip 0
"CAR JE DRUGOJ DEVOJCI NAPRAVIO DETE DOK SAM JA BILA TRUDNA" Skandalozne tvrdnje Aleksandre Nikolić o Filipu, evo kakav se haos odvijao! 22:40 Vip 2
FILIP CAR SA FANTOMKOM NA GLAVI Nakon jezivog lajva Aleksandre Nikolić moli samo za jedno! 22:20 Vip 0
"REPETIRAO MI JE PIŠTOLJ U GLAVU DOK SAM BILA TRUDNA" Aleks Nikolić ispričala stravične detalje svog odnosa sa Filipom Carem! 21:20 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
SNIMAK IZ UGLA RUSKIH SNAJPERISTA Ranili Ukrajinca, eksplodirala municija, a onda je počela MASOVNA PREDAJA 10:45 Vesti 0