MOŽE DA SE VRATI NA POSAO, NEĆU VODITI EMISIJU Totalni preokret, Filip Car se javno obratio Dalili, pa otkrio zbog čega neće raditi na Hajpu 09:50 Vip 0
PROGOVORILA O POMIRENJU SA CAREM Dalila Dragojević prvi put o bivšem dečku, evo šta je imala da mu poruči 19:49 Vip 0
NAKON SUSRETA POSLALA BRUTALNU PORUKU Dalila se ovim rečima odala, između Cara i nje još uvek nije kraj! 10:30 Vip 0
URLALA NA SAV GLAS Ovo je prvi susret Dalile i Cara, fanovi u čudu zbog njene reakcije: Sve si mi upropastio! (VIDEO) 07:45 Vip 0
CARU PRETI ROBIJA ZBOG PRETNJI?! Bivši zadrugar otkrio šta je doživeo od Filipa, svi u studiju zanemeli! 10:35 Vip 0
POMIRILI SE ALEKS I CAR Nikolićeva pokazala kako uživa pored verenika, a imali su i veliki razlog za slavlje (FOTO) 07:45 Vip 0
SVE ZARAD POPULARNOSTI I PAŽNJE Aleksandra i Filip prevarili fanove da su raskinuli, ovo je dokaz da su sve vreme bili zajedno (VIDEO) 21:18 Vip 1
FILIP CAR POSTAJE VODITELJ! Bivši zadrugar uskoro će imati svoju emisiju, otkrivamo sve detalje dogovora 08:00 Vip 0
OTKRIVENA TAJNA VEZA FILIPA CARA I DEJANOVE DEVOJKE Krili da su imali zajedničku prošlost, Dragojević nije imao pojma! 21:00 Vip 0
ISPLIVALA ŠOK PREPISKA Car i Dalila raskrinkani, ovo su detalji njihovog odnosa: Istina je, pomirili su se! 08:42 Vip 0
BRUTALAN NAPAD NA FILIPA CARA Nastao potpuni karambol, nervni slom u prenosu uživo! (VIDEO) 18:44 Vip 0
DALILA I FILIP CAR PONOVO ZAJEDNO Pokušali sve da obmane i prevare, palo pomirenje nakon raskida sa Anđelom 15:19 Vip 0
ZBOG OVOGA JE CAR OSTAVIO ALEKS Dejan Dragojević zadao poslednji udarac, Filip nije mogao više da izdrži! 10:05 Vip 0
SVE ZARAD NOVCA! Aleks i Car oči u oči nakon raskida, Nikolićeva je imala samo jednu želju (VIDEO) 20:15 Vip 0
ISPLIVAO DOKAZ DA ALEKS PROGONI CARA! Nikolićeva ne prihavata raskid, po svaku cenu želi kontakt sa Filipom (FOTO) 20:15 Vip 0
CEO RAZGOVOR SE ČUO Filip Car saznao da Aleksandra dobija pretnje, odmah je pozvao i evo šta joj je rekao! 09:40 Vip 0
PREOKRET! ALEKSANDRA I FILIP NISU RASKINULI: Nikolićeva ispred Pinka priznala i otkrila sve o ulasku u Zadrugu 7 21:50 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
HELEZ NA STOLU PEVAO PESMU USTAŠKOG PEVAČA Mračna istina o ministru odbrane BiH koji optužuje Vučića 16:37 Vesti 2
PUTINOVA JEZIVA PORUKA BRISELU: Budite spremni da ponovo palite dimnjake, VRAĆAM VAS U 20.VEK! 15:07 Vesti 1
TAJNA IZ RESTORANA Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu 14:09