ALEKS ULAZI U ELITU DA UNOVČI BEBU I TRUDNOĆU Car razvezao jezik: Htela je da se reši deteta, ja sam je ubedio da rodi! 10:20 Vip 0
NIJE MU OSTALA DUŽNA! Aleksandra Nikolić tvrdi da ne želi primirje, već da mu sprema osvetu! (FOTO) 12:40 Vip 0
OBJAVIO SVE DOKAZE PROTIV NJE! Filipa ne zanima što je Aleksandra trudna, rekao da je ona planirala da abortira! 11:20 Vip 0
ALEKS SE JAVILA CARU NAKON GOSTOVANJA U EMISIJI! Nikolićeva ga odblokirala, hoće da se pomire, Filip izgoreo od besa! 07:20 Vip 0
MNOGI MISLE DA JE OVO NAMERNO URADILA Maja Marinković brutalnim potezom jasno stavila do znanja šta misli o haosu Filipa i Aleks 20:06 Vip 0
HAOS OKO BEBE SE NASTAVLJA: Trudna Aleks optužila Cara da joj je pukao zub zbog njegove šamarčine 19:09 Vip 2
ČUPAO ME ZA KOSU I IZBACIO IZ KUĆE TRUDNU! Aleks otkrila da joj je Filip oduzimanjem deteta ukoliko ga rodi! 08:00 Vip 0
REKAO JE DA MU JE DETE KAZNA! Aleks totalno raskrinkala Cara, obelodanjene njegove glasovne poruke sa Majom! 07:45 Vip 0
CAREVE SESTRA ZNALA DA JE NASILAN! Aleksandra se žalila Dini: "Čupa me, pretvori se u demona"! 07:30 Vip 0
SKANDAL! Obelodanjene prepiske gde je Aleks priznala da je doživela pakao u Parizu i Carevo pokajanje! 07:15 Vip 0
SPREMNA DA BUDE SAMOHRANA MAJKA: Potresna ispovest trudne Aleksandre Nikolić tera suze na oči! 22:48 Vip 0
CAR I ALEKS SU SE VENČALI KOD MATIČARA! Stigle skandalozne tvrdnje, usledilo njeno hitno obraćanje 21:16 Vip 0
HITNO SE OGLASIO DEJAN DRAGOJEVIĆ: Ne može da pređe preko toga da je Car pretukao Aleksandru, uputio brutalnu poruku 15:12 Vip 0
NEĆU DA BUDEM DEO TOG CIRKUSA! Nakon što je Aleks otkrila da je Filip bio nasilan prema njoj, Maja Marinković poslala brutalnu poruku bivšem paru! 07:30 Vip 0
TI, VEČITA LAŽNA ŽRTVO I MONSTRUME! Filip Car se brutalnim rečima obratio budućoj majci svog deteta, preti joj i sudom! (FOTO) 07:15 Vip 0
SKANDAL! Aleksandra upala u Filipov lajv, krenulo razotkrivanje bivših partnera, šokantna svađa, Car doživeo nervni slom 22:35 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
KRVAVA ISTINA SA FRONTA, OVO JE POTPUNI MASAKR KOD SEVERENSKA! 90% bataljona BESKUĆNIKA poginulo, ostatak se predao! 19:42 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26