DOK MAJA PATI ZA CAREM, ALEKS UŽIVA U CIRKVENICI Pobednica Zadruge pokazala trudnički stomak, beba je već nestašna 17:35 Vip 0
NEPRIJATNO MI JE! Car brutalno iskren nakon Majinog priznanja emocija prema njemu, ovo joj se neće dopasti! 23:00 Vip 0
LEŽI PORED TRUDNE DEVOJKE I ZOVE NON STOP, BUNI SE AKO SE NE JAVIM! Maja Marinković ponovo raskrinkala Filipa Cara 19:49 Vip 0
BOL ZA CAREM NE PROLAZI Maja se potpuno slomila, zaplakala i priznala ono što nikada nije! 07:42 Vip 1
MAJA NE MOŽE DA DOĐE SEBI, JECA NA SAV GLAS Marinkovićeva se raspala zbog Filipa Cara, javno otkrila sve! 13:30 Vip 0
FILIP CAR ILI JANJUŠ? Taki otkrio kojeg bi od njih dvojice za zeta, pa usledilo šok priznanje: Ona je najviše volela... 11:01 Vip 0
HITNO OGLAŠAVANJE CARA ZBOG MAJE MARINKOVIĆ: Aleksandra je trudna, mora da se čuva stresa 21:10 Vip 0
NAKON MAJINE IZJAVE DA SE CAR KAJE ZBOG BEBE Aleksandra poslala jasnu poruku iz Hrvatske, ne može više da izdrži 18:08 Vip 0
MAJA IZNELA SKANDALOZNE TVRDNJE NA RAČUN FILIPA CARA: Rekao mi je da mu je najveća kazna što je Aleks napravio dete! 09:00 Vip 0
VOLI GA UPRKOS SVEMU! Aleksandra Nikolić ovim potezom dokazala svima da je oprostila Caru! 14:28 Vip 0
CAR I ALEKS NIKOLIĆ POČELI DA SE KUĆE Više nema šminke i krpica, Aleksandra sa Filipom bira alat za domaćinstvo 18:47 Vip 0
ČULA BIH SE SA NJIM I DA SAM ZNALA DA JE ALEKS TRUDNA: Maja ne odustaje od Cara, zadala novi udarac Nikolićevoj 13:00 Vip 0
IZVINJAVAM SE ŠTO SE TO NEĆE DOGODITI! Slavlje u Crikvenici, stigla Aleks Nikolić, Car odmah obavestio pratioce 10:39 Vip 0
SLAVLJE U DOMU ALEKS I CARA Filipu i Nikolićevoj čestitke pristižu sa svih strana, oni van sebe od sreće! 17:30 Vip 0
NADAM SE DA IM DETE NEĆE ZAVRŠITI U DOMU: Dejan Dragojević se ne smiruje, ponovo žestoko udario na Cara i trudnu Aleks 19:45 Vip 0
CAR POKAZAO KAKO SE PONAŠA PREMA TRUDNOJ ALEKS Filip se pohvalio svojim umećem, ovako je udovoljio Nikolićevoj 19:20 Vip 0
ALEKS I CAR U NIKAD VEĆOJ LJUBAVI Aleksandra više ne sumnja u oca svoje ćerkice, ovako sa Filipom čeka bebu 10:05 Vip 0
GORI OD SVAKE ŽENE: Filip Car se podvrgao estetskim intervencijama, pa naišao na osude kad je pokazao šta je sve uradio! 08:20 Vip 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
NEMA VIŠE STRESA Život postaje nestvarno dobar za 3 horoskopska znaka u nedelju, 14. decembra, snovi se ostvaruju 22:04