Ermin Biberović NE MOGU DA SE UBEĐUJEM SA KIJOM KOCKAR! Milica Pavlović odbrusila koleginici, pa otkrila šta zapravo misli o njoj 21:53 Vip 0
Ermin Biberović ŠTA SE DESILO MAJCI KIJE KOCKAR?! Nestala nakon pobede u Zadruzi, a sada isplivala fotka na kojoj ne liči na sebe (FOTO) 16:53 Vip 0
Nina Denda MUŠKARCIMA NE BI BILO DOBRO Kija Kockar otkrila čime će se baviti u budućnosti, donela je bitnu odluku za karijeru 18:15 Vip 0
Milica Veličković STEFAN KARIĆ POKUŠAO DA OBNOVI KONTAKT SA KIJOM! Javio joj se nakon što je izašao iz zatvora, pa dobio hladan tuš: "Kako te nije sramota?" 11:55 Vip 0
N.Denda KIJA PROSLAVILA ROĐENDAN U TURSKOJ Sebe častila nesvakidašnjim poklonom, pogledajte o čemu je reč 14:45 Vip 0
Milica Veličković "SVE JE TAČNO, NADAM SE HAPŠENJU DOTIČNOG"! Kija Kockar stala na stranu Teodore Bilanović pa sve potvrdila, žestoko oplela po Čorbi 09:50 Vip 0
N.Denda KIJA ODLEPILA ZA OVIM PEVAČEM! Kockareva je javno objavila njegovu fotografiju, a poručila je samo jedno (FOTO) 14:10 Vip 0
N.Denda GLEDAOCI RASKRINKALI ANU ĆURČIĆ! Ovo je dokaz da joj je jedini cilj da odnese pobedu u Zadruzi, a uzor joj je Kija Kockar 08:30 Vip 0
Alo/E.B. KIJA KOCKAR MENJA ZANIMANJE? Misterioznom objavom zaintrigirala sve, jednim potezom napravila pravu pometnju! (FOTO) 15:42 Vip 0
Alo/A.J. "MISLI DA JE NEKO I NEŠTO" Zorica Marković oplela po Kiji, pa otkrila da joj Kockareva posle svega ne kaže ni "Dobar dan" 15:30 Vip 1
Alo/N.K./A.J. "OD MUŠKARACA DOBIJAM SAMO KIJAVICU" Kija Kockar šokirala priznanjem, pa otkrila da je u stabilnoj vezi sa mlađim dečkom, evo ko je on! (VIDEO) 21:24 Vip 0
Alo/A.J. "BILA SAM SEBIČNA" Matora ogolila dušu o propalim prijateljstvima, pa pomenula Kiju Kockar i šokirala sve! 19:15 Vip 0
Alo/N.D. ISPLIVALI DOKAZI DA JE SVE NAMEŠTENO! Zvezdan i Ana pokušali da prevare naciju, a sada im je pala maska, u sve su umešani i Kija i Sloba 13:20 Vip 0
Srbijadanas/Alo/N.D. PET GODINA STOJI SAMO KRST, BRUKA! Kija Kockar otkrila ko joj je zabranio da ocu podigne spomenik, suočila se sa velikom nepravdom 13:10 Vip 1
Alo/N.D. OVAKO TO RADE POZNATE DAME Estradnjaci se pohvalili kreativnošću, evo kako izgledaju njihova uskršnja jaja, Kija je odabrala ovu boju (FOTO) 11:55 Vip 0
Kurir/Alo/E.B. KIJA KOCKAR ŠOKIRALA REAKCIJOM NA PITANJE O ROĐENU SLOBINOG SINA Radanoviću neće biti dobro, da li je moglo nemilosrdnije?! 21:50 Vip 0
Skandal/Alo/B.S. RAZOTKRIVENI Nemanja Gudelj slao ljubavne poruke Kiji Kockar, ona se nije ustručavala pa priznala sve 12:10 Vip 0
Alo/E.B. KIJA KOCKAR RAZOTKRILA SLOBU RADANOVIĆA Priznala šta joj je radio dok su bili u braku, ovo niko nije znao! 20:33 Vip 1
Alo/E.B. "NAIŠLA SAM NA ĆUTLJIVOG SOCIOPATU" Kija Kockar nikad žešće isprozivala Slobu, njene reči režu, njemu neće biti dobro! 18:00 Vip 2
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
MAKRON BEŽI, POLICIJA GA JURI, OPŠTI HAOS TOKOM POSETE KINI! Kinezi u panici jure predsednika, haos zabeležen kamerom! (VIDEO) 18:16 Vesti 1
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26