"ŠTA ĆE MENI OVAJ ŽIVOT?" Jedno od poslednjih oglašavanja Suzane Jovanović pred smrt Saše Popovića uznemirilo javnost 08:20 Vip 0
PRVO OGLAŠAVANJE SUZANE JOVANOVIĆ NAKON ŠTO JE VIKI NAPUSTILA ZVEZDE GRANDA Sašina udovica nije mogla da prećuti, pa otkrila šta je pevačica uradila po odlasku 07:35 Vip 0
ALEKSANDRA POPOVIĆ NIJE SAMA! Na letovanje otišla sa osobom koju je Saša obožavao do poslednjeg daha, a Suzana se nikada nije mešala u njihov odnos 17:36 Vip 0
"ŽIVOJINOVIĆKA PREUZIMA SVE, SUZANA SE POVLAČI" Pojavile se šokantne tvrdnje, poznat i datum: "Ona Brenin temperament ne može da izdrži" 06:30 Vip 0
DALEKO OD LUKSUZA KOJEG SU IMALI U OPATIJI Ovde sada letuje ćerka Saše Popovića, posle njegove smrti ništa nije isto (FOTO) 21:30 Vip 0
"KARLEUŠA JE ISPALA VELIKI ČOVEK" Suzana otkrila šta Jelena radi nakon Sašine smrti: "Puno mi znači to" 14:10 Vip 0
BRENA I SUZANA NOVE ČLANICE ŽIRIJA ZVEZDA GRANDA? Nakon odlaska Marije i Bosanca, Grand sprema velika iznenađenja! 09:20 Vip 0
KARLEUŠA O SUZANI JOVANOVIĆ IZUSTILA ONO O ČEMU SVI ĆUTE MESECIMA Ovo je pravo lice Sašine udovice 12:08 Vip 0
"TREBA DA JE POGURAMO U JAVNI SVET" Suzana Jovanović o ćerkinoj budućnosti nakon Sašine smrti 09:40 Vip 0
SVI SU SE PITALI ZAŠTO NIJE DOŠLA NA SAHRANU SAŠE POPOVIĆA Pevačica otkrila sve o odnosu sa Suzanom, ovo je jedini razlog! 11:35 Vip 0
"JEDNO SAM MU TRAŽILA VEČERAS" Suzana Jovanović pred finale Zvezda Granda posetila grob Saše Popovića 23:14 Vip 0
EVO ZAŠTO JE SAŠA ZAPOSLIO SUZANINOG SINA U GRANDU, A ĆERKU ALEKSANDRU NE Od javnosti krili istinu godinama 22:29 Vip 0
"KO JE SUZANA JOVANOVIĆ?" Udovica potkačila muzičara, a sada se oglasio i u besu joj poručio samo jedno! 16:30 Vip 0
EVO ŠTA JE POPOVIĆ OSTAVIO SUZANI U AMANET Šokirala sve priznanjem:" Čak i pored takvog čoveka uvek sam bila skromna!" 10:40 Vip 0
SUZANA JOVANOVIĆ PROGOVORILA O MORFIJUMU I LEKOVIMA ZA SPAVANJE: "Nisam mogla da prihvatim to" 09:00 Vip 2
POPOVIĆEV KOFER IZ PARIZA OSTAO JE OVDE Suzana je nakon Sašine smrti uradila samo jedno, potresno! 21:15 Vip 0
OVAKO JOJ IZGLEDAJU DANI NAKON SAŠINE SMRTI Bolno priznanje Suzane Jovanović: "Ćerka i ja zajedno plačemo" 14:00 Vip 0
SUZANA ZAPUŠILA USTA SVIMA Poslala jasnu poruku onima koji su ružno komentarisali Sašu Popovića nakon njegove smrti! 09:20 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26