Pink/Alo/Đ.M. OVO JE NOVA TAKIJEVA DEVOJKA! Dok njegova ćerka uživa sa Filipom, on ne gubi vreme, smuvao atraktivnu brinetu, a jedan detalj svi su zapazili! 09:25 Vip 1
Kurir/Alo/Đ.M. MAJA ĆE POBEDITI U ZADRUZI! Taki ubeđen u ćerkin trijumf, pohvalio Dejana i Osmakčića i žestoko ponizio Janjuša: On je nesrećnik i klošarčina! 08:15 Vip 2
Alo/D.S. OVO JE MAJKA MAJE MARINKOVIĆ Maja je uradila razne estetske zahvate, a evo da li sada uopšte liči na svoju majku! 15:01 Vip 0
Informer/Alo/D.S. VIDEO SAM NJENE GRUDI, PRELEPE SU Skandalozna Takijeva izjava naišla na žestoku osudu javnosti! 13:15 Vip 5
Informer/Alo/Đ.M. MAJA I DALILA ĆE SE POBITI! Oglasio se Taki nakon ćerkinog ulaska u rijaliti i šokirao izjavom, a onda otkrio i kada on ulazi na imanje da brani naslednicu! 11:50 Vip 0
Pink.rs/Alo/D.S. RIJALITI MOŽE DA POČNE! Otac Maje Marinković otkrio njen tajni plan, evo šta zadrugarka planira sa Dejanom! 14:25 Vip 0
Republika/Alo/D.S. DALILA ĆE GLEDATI BIVŠEG MUŽA SA MNOM U AKCIJI Maja Marinković sprema opštu pometnju, kreće u pohod na Dejana! 22:46 Vip 0
Alo/Vesna Đorđević EKSKLUZIVNI ALO! PAPARACO Potpuno izoperisana Maja pazari krpice za Zadrugu, starleta šokirala novim izdanjem! (FOTO) 07:45 Vip 2
Alo/M.Č. POKUŠALA JE DA SAKRIJE BURAN ŽIVOT Deniz bila u vezi sa našom poznatom pevačicom, otkrivamo sve detalje tajne afere! 07:05 Vip 0
Alo/Đ.M. MAJA STIGLA U ŠIMANOVCE! Marinkovićeva večeras ulazi u rijaliti zajedno sa njim, spremni da se obračunaju sa Janjušem i Filipom! 14:20 Vip 2
Alo.rs/V.Đ. NAKON SKANDALOZNOG SNIMKA! Oglasio se Majin otac, nazvala ga je đubre matoro, a evo šta on kaže na ponašanje svoje ćerke i golotinju! 07:15 Vip 9
Blic/Alo/Đ.M. KONAČNO OTKRIVENO! Ovo su uslovi koje je Maja Marinković postavila za ulazak u Zadrugu, isplivalo i koliko će dobijati mesečno novca! 22:30 Vip 0
Alo/Đ.M. ĐUBRE MATORO, JE*EM LI TI MAMU... Procurio skandalozni snimak gole Maje Marinković kako brutalno psuje i vređa rođenog oca?! (VIDEO) 20:20 Vip 1
Espreso/Alo/Đ.M. MAJA PAKUJE KOFERE I ULAZI U ZADRUGU! Uhvaćena na ovoj lokaciji i to sam njim, sve je spremno za suočavanje sa Filipom! 22:02 Vip 0
Alo/D.S. TAKI OČAJAN ZBOG ĆERKINOG RASKALAŠNOG ŽIVOTA Otac Maje Marinković pred bankrotom zbog njenih hirova i operacija, a evo šta je sad tražila! 12:32 Vip 0
Alo/D.S. JAUČE OD BOLOVA, RANA NEĆE DA ZARASTE Maja Marinković zbog preteških silikona prolazi kroz pakao! 11:06 Vip 0
Republika/Alo/D.S. KUPIO JOJ SKUPOCENI PRSTEN A ONDA GA OSTAVILA Taki pao u depresiju, očajan zbog bankrota, ljubavi i vesti o Majinom abortusu! 20:17 Vip 0
Alo/M.K. STAJE NA LUDI KAMEN Otkriveni svi detalji Takijeve ženidbe, sve je spremno za svadbu! (FOTO) 19:50 Vip 0
Pink/Alo/M.K. UOPSTE MI NIJE DOBRO Taki u teškim zdravstvenim problemima, pozlilo mu zbog Maje! 18:59 Vip 0
Pink.rs/Alo.rs/D. I. MAJA MARINKOVIĆ DANAS OPERISANA Bivša zadrugarka morala na hitnu intervenciju, a njen otac nije uz nju! 16:16 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
NATO NA NOGAMA! FRANCUSKA VOJSKA ZAPUCALA: Dronovi nad nuklearnim oružjem – mornarica otvorila vatru bez oklevanja 16:51 Vesti 2
HELEZ NA STOLU PEVAO PESMU USTAŠKOG PEVAČA Mračna istina o ministru odbrane BiH koji optužuje Vučića 16:37 Vesti 21