Vesna Đorđević PRETNJA Nakon što je Filip Car uništio garderobu Maji Marinković, njen otac Radomir preti: Filip je si*ica, uništiću ga! 07:20 Vip 3
Republika/Alo/D.S. SEDEO I CRVENEO! Taki Marinković čitao tvitove o Maji, evo kako je prokomentarisao njeno ponašanje! 21:38 Vip 0
Alo/D.S. MOJIH 30.000 EVRA PLIVA PO JEZERU! Taki Marinković besan nakon skandala i okršaja Maje i Cara, smatra da je ovo jedini spas za njegovu ćerku! 22:24 Vip 7
Republika/Alo/Đ.M. TAKI VADI MAJU IZ ZADRUGE! Stigao u Šimanovce, ne može više da gleda užas kroz koji prolazi sa Filipom! 14:16 Vip 4
Kurir/Alo/Đ.M. MAJI NISU POTREBNI SPONZORI KAO ANI KORAĆ! Taki brutalno odgovorio poznatoj starleti i otkrio šta se desilo kada su se sreli! 19:13 Vip 3
Kurir/Alo/D.S. SPAVAO SAM SA POLA ZADRUGE! Taki progovorio o ćerkinom ponašanju u rijalitiju, pa priznao: Vodio sam je kod psihijatra! 10:11 Vip 3
Pink/Alo/K.G. OVAKO TAKI REAGUJE NA MAJINE VRELE AKCIJE SA FILIPOM Otac zadrugarke otkrio da li je podržava u tome 14:00 Vip 1
Alo.rs/D. I. ČOVEK JE DOBIO ŠEĆER ZBOG TEBE Maju Marinković osudili, Lepi Mića otkrio pred svima šta je uradila! 18:32 Vip 0
Republika/Alo/Đ.M. MAJA JE PREKRŠILA VAŽAN DOGOVOR! Taki kipti od besa nakon ćerkinog skandaloznog ponašanja: Uskoro ulazim, pa ćemo videti kako stoje stvari! 14:19 Vip 0
Pink.rs/Alo/K.G. KREĆEM U NAPAD! Otac Maje Marinković otkrio šta čeka Cara nakon današnjeg sukoba sa njegovom ćerkom! 20:00 Vip 1
Alo/M.S. TAKI DONEO DOKAZE Otac Maje Marinković ekskluzivno za Alo! pokazao medicinsku dokumentaciju ćerkinog abortusa! 09:00 Vip 0
Alo/D.S. VEČERAS ULAZI MAJIN BIVŠI DEČKO I POČINJE HAOS! Otac Maje Marinković očajan zbog dešavanja u Zadruzi, a evo koga bi hteo za zeta! 21:09 Vip 2
Alo/Đ. Milošević TO JE STRAŠNO KAKVE ON REČI IZGOVARA! Majin otac za Alo! prokomentarisao odnos ćerke i Filipa, a onda raskrinkao Dalilu i Dejana jednom izjavom! 15:13 Vip 6
Alo/I.G. PROMENIO PLOČU! Taki šokiran onim što se dešava između Maje i Filipa, evo šta je imao da kaže 13:42 Vip 0
Republika/Alo/K.G. TAKI ZAVRŠIO U BOLNICI Majinom ocu pozlilo zbog njene svađe sa Filipom, hoće da je izvede iz rijalitija 21:41 Vip 0
Alo/ Vesna Đorđević TAKI ZA ALO! OTKRIO MAJINU MRAČNU TAJNU! Marinković ispričao šta njegova ćerka voli da radi muškarcima! 07:30 Vip 1
Alo/I.G. OGLASIO SE TAKI NAKON ŽESTOKE SVAĐE! Maja i Car se sukobili, a sada njen otac otkrio sve što zna o vezi Marinkovićeve sa Čorbom i trudnoći! 23:15 Vip 1
Telegraf/Alo/I.G. ISTINA O FINANSIJAMA MAJE MARINKOVIĆ! Zadrugarka izašla iz rijalitija bez novca, a na garderobu spiskala svu ušteđevinu! 17:58 Vip 0
Alo/Đ.M. MAJI JE POMOGAO TIM STRUČNJAKA! Taki otkrio kako je tačno njegova ćerka za pet sati preotela Filipa, a ova starleta je vodila glavnu reč i smislila plan! 09:30 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. NEKA IH, LEPI SU! Skandalozna izjava Majinog oca nakon ćerkinog brutalnog se*sa sa Filipom Carem u rijalitiju ostaviće vas u šoku, a evo i da li ih je gledao! 13:00 Vip 3
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26