Kurir/Alo/Đ.M. ŠOK! Otac Maje Marinković sa devojkama potpisuje sporazum da može da ih pipka i pokazuje u javnosti, sve isplivalo na videlo 22:50 Vip 4
Kurir/Alo/N.S. PONOSAN NA ĆERKU ZBOG AFERE SA SVOJIM DRUGOM Radomir Marinković Taki jedva čeka da postane deda 14:10 Vip 6
M. Č. PECA SE ŽENI MAJOM I PRAVI JOJ DETE! Ekskluzivno otkrivamo planove najskandaloznijeg para u Srbiji, nakon ovog poteza nema nazad 08:00 Vip 4
Kurir/Alo/N.S. KADA MOŽE DA IMA S*KS SA MOJOM ĆERKOM NEKA JE I OŽENI Taki besan na Maju i Pecu, ne može da dođe sebi 08:17 Vip 1
Alo/N.K./N.S. ČUO SAM SE SA ALEKSANDROM Taki nakon afere Maje i Pece prvi put pred kamerama, otrkio nove detalje skandala 00:14 Vip 2
Svet/Alo/Đ.M. OBRUKALA SE, NAPRAVIO JE MONSTRUMA OD NJE Majin otac se oglasio i opleo po njenom bivšem, Taki nije birao reči, okrivio ga za sve skandale 18:58 Vip 0
Alo/N.D. ISKRENO SAM VOLELA, ONI SU MOJA RUŽNA PROŠLOST Maja Marinković progovorila o novom dečku, bivšim momcima, ali i odnosu sa Takijem 14:51 Vip 0
Kurir/Alo/A.J. CAR JE KRETEN, A NI JANJUŠ NIJE BOLJI Taki progovorio o Majinim bivšim momcima: Između ta dva zla ne može da se izabere 15:51 Vip 1
Alo/N.D. EVO KAKO JE MAJA IZGLEDALA KAO BEBA Taki objavio fotografiju iz ćerkinog detinjstva, prizor raznežio javnost (FOTO) 16:35 Vip 0
Alo/N.S. TAKI BACIO OKO NA NOVU ZADRUGARKU Šta Dia radi sa ocem Maje Marinković, pogledajte ovde (FOTO) 18:55 Vip 0
Republika/Alo/A.M. OTVORIO DUŠU O SUKOBU SA ĆERKOM Taki Marinković nakon svađe sa Majom otkrio u kakvom su sada odnosu 21:07 Vip 0
Alo/Đ.M. OVO JE ISTINA O ODNOSU MAJE MARINKOVIĆ I NJENOG OCA Starletin otac fotografijom sve zbunio, a njen potez će se prepričavati (FOTO) 23:00 Vip 0
Informer/Alo/N.S. DENIZ NA SKIDANJU SA DROGE Kontroverzna starleta progovorila o prostituciji i komentarisala folk pevača 12:50 Vip 0
Republika/Alo/A.J. TAKI DAO ĐANIJU 5.000 EVRA Majin otac se provodio sa Aleksandrom Subotić i njenim mužem, a ovaj njegov potez se prepričava 07:51 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. SVE OČI UPRTE U NJU Maja Marinković u nesvakidašnjem stajlingu prošetala centrom Beograda, a nakon svađe sa Takijem više ništa nije isto 14:54 Vip 0
Alo/A.J. MAJA MARINKOVIĆ RASKRINKANA Otkriveno ko je uložio ogromnu svotu novca u njene brojne operacije, zavrteće vam se od cifre 08:05 Vip 0
Pink/Alo/N.D. NEKA KAŽE ISTINU I PRESTANE DA SE KAČI NA MENE Maja Marinković u ratu sa ocem, Takiju poručila jedno 10:15 Vip 1
Pink/Alo/J.J. RASKOL NA VELIKI PETAK Zaratili otac i ćerka, Maja Marinković javno otpisala Takija 21:40 Vip 0
Republika/Alo/J.J. U VEZI SAM SA NAJVEĆOM ZVEZDOM SVIH VREMENA Otac Maje Marinković priznao da ljubi zauzetu glumicu 18:31 Vip 3
Kurir/Alo/Đ.M. NAKON JANJUŠEVE DISKVALIFIKACIJE! Oglasio se i otac Maje Marinković, Taki jasno stavio do znanja šta misli o ćerkinom bivšem, spomenuo i pomirenje! 14:01 Vip 1
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
MAKRON BEŽI, POLICIJA GA JURI, OPŠTI HAOS TOKOM POSETE KINI! Kinezi u panici jure predsednika, haos zabeležen kamerom! (VIDEO) 18:16 Vesti 1