"UNAKAZIO SE, SKROZ JE IZOBLIČEN" Neverovatna transformacija nekadašnjeg zadrugara, više ne liči na sebe! 20:40 Vip 0
"BOŽE ME SAČUVAJ, ŠTA URADI OD SEBE CRNA ŽENO!" Javnost šokirana nakon transformacije Aneli Ahmić, ljudi trljaju oči i ne veruju 19:30 Vip 0
DEVOJKA SA NAJDUŽOM KOSOM IKADA U životu nije ušla u frizerski salon, a njena transformacija je sada oduševila preko 21 milion ljudi! 14:52
LJUDI ŠOKIRANI TRANSFORMACIJOM Ova devojčica radi sa roditeljima na farmi, a evo kako je izgledala na maturi (VIDEO) 13:00 Razonoda 0
LJUDI ŠOKIRANI TRANSFORMACIJOM: "Nakon ove operacije trebaće joj nova dokumenta" (FOTO) 21:00 Razonoda 0
NEVEROVATNA TRANSFORMACIJA BESKUĆNIKA Nije imao novca za brigu o sebi, a onda je mali gest ljubaznosti promenio sve! (VIDEO) 15:40 Razonoda 0
MREŽE GORE ZBOG TRANSFORMACIJE DUŠICE JAKOVLJEVIĆ! Voditeljka više ne izgleda isto, svima poslala jasnu poruku: Vrati se sebi! 13:00 Vip 0
OD BESKUĆNICE DO MISICE Vlasnica salona lepote pretvorila je zapuštenu ženu u damu, promena je šokantna! 14:03
NJENA KOŽA BILA JE SIVA I BEŽIVOTNA, A OČI UMORNE Radnica gradske čistoće godinama nije brinula o izgledu, a onda je postala lepotica preko noći 16:05
ĐANIJEV SIN SMRŠAO PREKO 30 KILOGRAMA Marko se pohvalio novim izgledom, ljudi šokirani tranformacijom 17:55 Vip 0
NIKO NIJE MOGAO DA GA PREPOZNA Frizer beskućniku promenio lični opis za manje od pola sata, neverovatna transformacija (VIDEO) 17:30 Razonoda 0
ŽIVELA JE NA ULICI PREKRIVENA PRLJAVŠTINOM Od njene transformacije ćete zanemeti, pogledajte kako sada izgleda (FOTO) 16:46 Razonoda 0
NEĆETE VEROVATI ŠTA JOJ SE DESILO SA STOMAKOM Devojka 12 nedelja nije jela slatko, kad je nakon toga posegnula za šećerom OVAKO JOJ JE TELO REAGOVALO (FOTO) 14:30 Razonoda 0
DOTAKLA JE DNO I MRZELA SVOJ ŽIVOT Promenila je navike i za osam meseci smršala 53 kilograma, sada je neprepoznatljiva 12:48
ZAPANJILA SVOJOM TRANSFORMACIJOM Devojka je skinula nadogradnju i trepavice, izvadila filere, evo kako sada izgleda 15:00
NIKOLA ROKVIĆ ŠOKIRAO FANOVE! Pevač usijao mreže drastičnom promenom, komentari samo pljušte 17:05 Vip 0
U POČETKU JE BILO MNOGO GORE! Miloš Bojanić nakon šok transformacije priznao: Ne mogu da se gledam u ogledalu 15:20 Vip 0
ŠTA SE OVO DESILO MILOŠU BOJANIĆU?! Svi gledaju u čudu i ne mogu da veruju da je ovo uradio 13:48 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
SNIMAK IZ UGLA RUSKIH SNAJPERISTA Ranili Ukrajinca, eksplodirala municija, a onda je počela MASOVNA PREDAJA 10:45 Vesti 0