"DŽEJLA RAMOVIĆ JE IMALA VANMUZIČKU PRIČU SA MARIJOM ŠERIFOVIĆ" Član žirija potvrdio navode, evo šta se dešavalo tokom takmičenja! 11:05 Vip 0
TRUDNA DŽEJLA RAMOVIĆ? Pevačica se utegla, pa pokazala stomak, mreže se usijale od komentara (VIDEO) 14:45 Vip 0
PITAJ ME NEŠTO DRUGO! Džejla Ramović prebledela zbog pitanja o Mariji Šerifović: ''Imam tajne veze'' 07:45 Vip 0
"MOGLA SAM DA ZAVRŠIM U .." Džejla Ramović progovorila o takmičenju "Zvezde Granda", otkrila tajnu koju je godinama čuvala 15:35 Vip 0
DŽEJLA RAMOVIĆ SE OŠIŠALA, POTPUNO PROMENILA FRIZURU Kažu da je i rođena majka jedva prepoznala 10:29
"DŽEJLA RAMOVIĆ JE IMALA VANMUZIČKU PRIČU SA MARIJOM ŠERIFOVIĆ" Član žirija otkrio šta se dešavalo u Zvezdama Granda, sada je sve jasno! 08:50 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
POVREĐENA DŽEJLA RAMOVIĆ Pevačica napadnuta na nastupu, trpela je nesnosan bol, ovo su detalji 12:35 Vip 0
PITAJTE MARIJU U KAKVIM SMO ODNOSIMA Džejla Ramović konačno progovorila o emotivnom životu 22:40 Vip 0
ZABRANJEN NASTUP DŽEJLE RAMOVIĆ U HRVATSKOJ! Pet minuta pre koncerta policija uletela u lokal 10:20 Vip 0
PEVAČICA SLOMLJENA OD BOLA NAKON MASAKRA! Sanski Most zavijen u crno, ona ne može da sakrije tugu 20:42 Vip 0
PRINOVA U DOMU DŽEJLE RAMOVIĆ Pevačica se oglasila: Vrti mi se u stomaku, ne znam da li sam spremna 22:14 Vip 0
DŽEJLA O INCIDENTU NA NASTUPU Otkrila kojim predmetom je pogođena, Heni je odmah odreagovao! 07:35 Vip 0
NAPADNUTA DŽEJLA RAMOVIĆ Publika gađala pevačicu, prekinut nastup, usledila hitna reakcija! 22:57 Vip 0
"I ONA POČELA DA SE SKIDA" Zbog dekoltea Džejle Ramović javnost u čudu, ovakvu je niste viđali, burne reakcije na mrežama 14:45 Vip 0
OVAJ DETALJ SIGURNO NISTE ZNALI O DŽEJLI RAMOVIĆ! Pevačica nikad iskrenije o Zvezdama Granda: To mi je bolna tačka... 19:20 Vip 0
DIGLA SE BURA OKO POBEDNICA ZVEZDA GRANDA! Mesecima ih poredili, Šejla odbrusila na pitanje o Džejli Ramović, ovo niko nije očekivao! 13:20 Vip 0
SAZNALO SE ČIME SE ZAPRAVO BAVI OTAC DŽEJLE RAMOVIĆ! Komšije razvezale jezik i otkrile istinu 21:00 Vip 0
TRUDNA SESTRA DŽEJLE RAMOVIĆ Šejla na nesvakidašnji način otkrila da je u drugom stanju, pokazala muža koji je ozbiljan frajer 11:02 Vip 1
OVA KIK-BOKSERKA JE DEVOJKA DŽEJLE RAMOVIĆ? Bile su na odmoru u Turskoj, nikada se ne pojavljuju zajedno, a jedan detalj ih je odao 16:10 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
PUTIN IMA NOVU TAKTIKU! Švedska primetila nešto čudno - stiglo UPOZORENJE: "Viđamo ih svake nedelje" 10:29 Vesti 0
Uživo BRUTALNA RUSKA ODMAZDA Poslali "kinžale" na Ukrajinu, pogođene KRITIČNE mete! 07:05 >> 11:29 Vesti 0
ŽENE IH RAZGRABILE ČIM STIGNU, U PRODAVNICAMA IH SKORO NEMA Čizme koje su hit ove zime menjaju pravila – ko ih ima, izgleda kao milion dolara 10:36
"BIO SAM OKRUŽEN PEDOFILIMA I UBICAMA" Legendarni teniser otvorio dušu: Otkrio detalje iz najmračnijeg perioda života 10:42