SVI MISLE PREHLADA, A ONO MNOGO OZBILJNIJE Ovo su sumptomi "propadanja" jetre, obratite pažnju na ova ozbiljna stanja 10:02
Naše bake su ovo koristile za obolelu jetru: Svakodnevno uzimanje jedne namirnice pojačava metabolizam ćelija i čisti od masnoće 09:21
NAJEFIKASNIJI PRIRODNI SAVEZNIK ZA JETRU I ŽUČ Samo jedan mali gutljaj svako jutro na prazan stomak – poboljšava varenje, eliminiše nadutost i pokreće creva 08:36
SOK OD OVOG POVRĆA JE ZLATO ZA MASNU JETRU Pije se najmanje tri nedelje, a kosta samo 24 dinara 20:18
POGLEDAJTE SVOJU KOŽU Ove promene na njoj mogu ukazati na probleme sa jetrom, reagujte na vreme 14:22
OSLOBODIĆE SE OGROMNA KOLIČINA KAMENJA I SVE ĆE SE IZBACITI KROZ STOLICU Kako očistiti jetru i bubrege, ovaj proces nije lako izdržati, ali daje rezultate 20:38
ŠTA JE NAJBOLJE ZA MASNU JETRU? Doktor Perišić objašnjava šta će je regenerisati sigurno, ali momentalno izbacite ovo iz ishrane 18:11
BOLEST JETRE PANDEMIJA 21. VEKA! Na udaru sve više mladih i gojaznih, posledice mogu biti katastrofalne! 06:00 Vesti 0
DOKTORKA OTKRIVA KAKO POBOLJŠATI ZDRAVLJE JETRE Ove biljke će vam pomoći da se oslobodite toksina 14:01
NAJUČESTALIJI I NAJOPASNIJI KARCINOM Neophodna prevencija oboljevanja od raka jetre su ovi pregledi 10:48
MOŽETE BOLOVATI GODINAMA, A DA NISTE SVESNI Bolest ima potencijal da potpuno uništi jetru, ali oporavak je moguć u ovom slučaju 19:00
DOKTOR UPOZORAVA Ako imate neki od ovih simptoma, odmah idite kod lekara, ugrožen je važan organ! 13:05
OPAKA INFEKCIJA KOJA NEMA SIMPTOME MOŽE DOVESTI DO FATALNIH POSLEDICA Veliki rizik su mesta koja žene često posećuju 12:21
"NISAM TIP ZA SVADBU" Marina Visković priznala, ovakvu svadbu ne želi: "To je moja stvar" 20:00 Vip 1
POSLEDNJA SMRTNA KAZNA U SRBIJI Svirepa osveta devojčici zbog očevog bicikla - podkast Dosije 192 - Epizoda 3 15:21 Hronika 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
"KUPIO SAM JE U JUGOSLAVIJI" Priča o Epstajnovoj jugoslovenskoj robinji izlazi na videlo 18:48 Vesti 0
DA LI OVO ZNAČI KRAJ? Zvezda razbila Mladost, Milojević se čekao za redovnu izjavu posle meča, ali... 18:05