"TI DA MENI RADIŠ NOKTE, JA ĆU DA PUŠIM!" Kozmetičarka ostala u šoku od zahteva klijentkinja! (FOTO) 09:36 Vesti 0
DOBRO POGLEDAJTE SVOJE NOKTE Nepravilnosti na njihovoj površini mogu biti znak opasne bolesti, upozoravaju lekari 13:42
NIKAKO DA OSUŠITE LAK? Ispratite ovaj jednostavan trik i rešite problem za čas, potrebne samo 2 sitnice 19:15
AKO VAM NOKTI STALNO PUCAJU, PROBAJTE OVU METODU Žene kažu da provereno radi, a sve sastojke za nju već imate u kući 14:48
ŽIVOT DA VAM SE SMUČI Grickanje noktiju može da izazove ovih 7 zdravstvenih problema, odviknite se što pre 17:55
400 EVRA ZA NOKTE? Devojku napali u komentarima zbog cifre koju bi platila za manikir, a ovo je njeno objašnjenje 16:22 BIZ 0
ROZE BOJA I ŠLJOKICE KAO GLAVNI HIT Novi nokti Hejli Biber biće vodeći trend u bjuti svetu ovog proleća 17:35
SAVRŠENA ELEGANCIJA Hejli Biber nastavlja da diktira trendove, njeni novi nokti su apsolutni hit 17:57
SKRATILA KANDŽE Kontroverzna reperka ne prestaje da šokira, njeni nokti su bili u prvom planu na dodeli Oskara 12:52
LJUDI MOJI, IMA LI GADNIJE OD OVOGA? Selene Gomez dobila bizarno iznenađenje od dečka, baš i nije morao! 18:24
ŠTA JE OVO ZABOGA? Nokti Megan Foks sa visećim krstićima zgrozili ljude, svi se pitaju kako uopšte funkcioniše 15:54
AURORA NOKTI OSVAJAJU BJUTI SVET Ovo će biti najtraženiji manikir u salonima, elegantan i efektan 21:31
STALNO VAM PUCAJU NOKTI? Probajte ovu metodu, žene kažu da provereno radi, a sve sastojke za nju već imate u kući 09:20
DOBRO POGLEDAJTE SVOJE NOKTE Govore mnogo o našem zdravlju, njihove nepravilnosti nisu uvek bezazlene 17:09
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0