TRUDNICA (29) PRETRNULA OD STRAHA Noga je počela da joj trune, ali najviše se zabrinula za svoje nerođeno dete 06:00 Vesti 0
KO SE PLAŠI PAUKOVA? Stručnjak objašnjava zašto nikada ne biste trebali da ih ubijate, imaju važnu svrhu u vašem domu 17:55
NAJSTRAŠNIJA STVAR IKADA Tiktokerka se naježila kada je u usisivaču pronašla ovo (VIDEO) 12:45 Razonoda 0
,,NEKA HVALA" Sestra Kardašijan se suočila sa svojim najvećim strahom, mnogi će se poistovetititi - strava i užas! 18:45
"TO JE BIO NAJSTRAŠNIJI BOL KOJI SAM IKADA OSETILA" Mlada majka ostala užasnuta kada je otkrila uzrok bolova u uhu 06:00 Vesti 0
SAD JOJ JE SMEŠNO, TADA JE VRIŠTALA OD BOLA Zvezda serije "Euforija" podelila traumatično iskustvo tokom snimanja novog filma - strava i užas! 18:20
IMA LEKA I ZA RADOJKU! Dara Bubamara se opet parkirala nasred ceste, pauk joj odneo besnu mašinu 09:33 Vip 0
NARODNA VEROVANJA Gledajte koga srećete kad izađete iz kuće, odmah ćete znati da li će vam dan biti uspešan ili baksuzan 09:37
ŠTA URADITI AKO VAS UJEDE PAUK? Ako osetite grčeve u mišičima, bol u grudima, groznicu... reagujte brzo! 10:34 Vesti 0
"TU JE PROVEO NEKOLIKO DANA" Žena je osetila da je svrbi uvo, a ono što su lekari zatekli unutra zgrozilo ih je 13:08 Vesti 0
"HISTERIČNO SAM POČELA DA PLAČEM" Ono što je žena zatekla u usisivaču promenilo joj je život: "Noćima nakon toga nisam spavala" 15:55 Vesti 0
NIJE NI SLUTIO KAKVO SE STVORENJE KRIJE IZA SVEGA Čovek sređivao baštu i primetio neobičnu rupu 14:55 Vesti 0
PRETVARA SE U ŽENU I ZAVODI MUŠKARCE Mitski pauk iz Azije osvanuo na drugom kraju sveta, plete zlatne mreže koje sijaju na suncu 19:19 Razonoda 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
KRVAVA ISTINA SA FRONTA, OVO JE POTPUNI MASAKR KOD SEVERENSKA! 90% bataljona BESKUĆNIKA poginulo, ostatak se predao! 19:42 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26