Naj žena.rs PITALI SMO ŽENE U SRBIJI KOJA JE SAVRŠENA VELIČINA "MUŠKOG PONOSA"? Odgovori su nas iznenadili, jedna stvar je bitnija od DUŽINE! 21:34
Naj žena.rs OVA NACIJA NAJVIŠE VODI LJUBAV Da li možete da pogodite ko je to najaktiniji u krevetu, u pitanju su naša pravoslavna braća (FOTO) 11:32
Alo.rs/J. F. AKO NISTE ZNALI Ovo su najčešća očekivanja muškaraca kada su žene u pitanju 19:00 Žena 0
Alo/K.G. BRZO ZABORAVIO NA ZOLU! Miljana i Bebica imali brutalan se*s, odzvanjala spavaća soba od njihovih uzdaha! 09:51 Vip 1
Alo/K.G. ŽESTOK SE*S DALILE I CARA! Tresla se spavaća soba, nisu mogli da obuzdaju erupciju strasti, zadrugari nemo posmatrali! 08:53 Vip 3
NajŽena.rs NA IZNENAĐENJE MNOGIH: Astrolozi tvrde da je ovaj horoskopski znak najlošiji u krevetu 21:01
Alo/K.G. ZGROZILI SVE ZADRUGARE! Viki i Marko pomirenje proslavili brutalnom vrelom akcijom, nisu obraćali pažnju na to ko ih gleda! 21:17 Vip 0
Alo/K.G. TRESLA SE IZOLACIJA! Žestok se*s Cara i Ane, nisu mogli da obuzdaju strasti, Dalila na aparatima! 16:18 Vip 0
Ekipa Alo ZARIO MU ŠRAFCIGER U VRAT ZBOG PROSTITUTKE Beogradska policija uhapsila Stefana S. (23) zbog pokušaja ubistva Miloša P. (27) 07:00 Hronika 0
Alo/K.G. IMALA SAM S*KS U SOBI SA 50 LJUDI! Jelena Krunić šokirala sve svojim priznanjem! 10:38 Vip 0
Alo/Đ.M. ORALNI S*KS U TUŠ KABINI, PA DIVLJA AKCIJA! Dejana i Aleksa nisu mogli da se kotrolišu! (FOTO +18) 11:14 Vip 0
najžena.rs ZALUTALI KONDOM, NESTALA IGRAČKA, NAPUKAO "PONOS": Ovo su najgore nezgode koje mogu da se dese u odnosima 22:39
najžena.rs OMILJENE POZE GOVORE IMA LI STRASTI U VEZI: 69, misionarska, dogi, ono što praktikujete određuje vašu vezu 00:06
najžena.rs ZA OVE POZE JOŠ NISTE ČULI: Ko je jednom uspeo da izvede bečku školjku, nije se vraćao u standardne poze 22:44
Alo/K.G. ŽESTOKA AKCIJA DALILE I CARA! Par podivljao ispod pokrivača, tresla se spavaća soba od njih, pa šokirali sve potezom nakon se*sa! 07:27 Vip 0
najžena.rs UZ OVE POZE ŽENE DOŽIVLJAVAJU VRHUNAC: Kada bi ih muškarci redovno praktikovali, imali bi u krevetu eksplozivnu minu 22:54
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26