ELITOM ODZVANJAJU JECAJI! Maja Marinković grca u suzama, ne može da veruje šta joj se dešava! 08:51 Vip 0
"MAJA NAMEŠTA STANISLAVU DISKVALIFIKACIJU" Haos u Eliti, oglasila se Krofakova ćerka, Marinkovićeva ovo radi sve vreme! 13:15 Vip 0
PRIKAZAN SNIMAK MAJE I STANISLAVA Krofak totalno raskrinkan, menjao boje, pa se ovako pravdao! 08:40 Vip 0
VESNA UJELA LEPOG MIĆU! Poleteo da odvoji Maju od Stanislava, a onda usledio šok, Bela kuća na nogama! 10:36 Vip 0
STRAVIČNE PRETNJE U ELITI Sve obelodanjeno u programu uživo, gledaoci zanemeli, nastao haos! 09:30 Vip 0
MAJA NASRNULA NA STANISLAVA! Karambol u Eliti, starleta burno reagovala na uvrede, hitna reakcija! 08:00 Vip 0
SAMA SAM IŠLA NA ABORTUS, KONSTANTNO SAM PLAKALA Maja Marinković se rasula na komade, otkrila koji muškarac joj je pomogao u teškom periodu 19:36 Vip 0
AKO BUDE PUŠTEN SNIMAK, LEĆI ĆU I NEKA SVI URINIRAJU PO MENI! Krofak zapenio od besa, javno zapretio produkciji Elite 06:30 Vip 0
MAJA SPREMILA PAKLENI PLAN Sve je osmislila, Stanislavu postavila zamku, pa se brutalno osvetila! 11:33 Vip 0
OTAC MAJE MARINKOVIĆ STIŽE U ELITU! Taki se oglasio i sve potvrdio, Stanislav ni ne sluti šta mu se sprema 21:13 Vip 0
MARINKOVIĆEVA ISPLAKALA DUŠU, PA OPTUŽILA STANISLAVOVU ĆERKU: Otkad je dobio pismo, ohladio se, bila sam mu trofej 15:05 Vip 0
MAJA MORA STANISLAVU DA PLATI 3.000 EVRA! Tražio joj odštetu nakon burnog raskida, svi zanemeli zbog njene reakcije! 12:35 Vip 0
MAJA UNIŠTILA SVETI PREDMET Haos na mrežama zbog starletinog postupka: Spodoba, Boga se ne boji! 22:10 Vip 0
MAJA SE GUŠI U SUZAMA Pala u očaj zbog svađe sa Stanislavom, starleta ne može da dođe sebi, on joj je pritrčao u pomoć! 19:47 Vip 0
MAJA UHVATILA ANELI I STANISLAVA NA DELU Pobesnela, pa skočila na njega, nastao neviđeni karambol! 17:30 Vip 0
MAJA MARINKOVIĆ U STRAHU OD PRODUKCIJE! Priznala Đedoviću šta je uradila, napraviće joj pakao od života! 13:22 Vip 0
"GLAVU BI JOJ RAZBIO DA NEMA OBEZBEĐENJA!" Skandalozna svađa Maje i Stanislava, vanredno stanje: "Terao me je da gasim kamere" 10:15 Vip 0
MAJA MARINKOVIĆ DOBILA POKLON VREDAN 75.000 EVRA Nakon luksuznog stana usledilo i ovo: "Dobiće čim izađe" 11:00 Vip 0
BRUTALNA AKCIJA MAJE I STANISLAVA U TOALETU! Kamera snimila svaki detalj, ovo do sada nije viđeno u rijalitiju! 23:10 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
GODINU DANA MRŽNJE BLOKADERA, NISU POŠTEĐENA NI DECA Dečaka (13) zlostavljali, gađali petardama i terali da viče da je "ćaci" 11:15 Vesti 2
Uživo BRUTALNA RUSKA ODMAZDA Poslali "kinžale" na Ukrajinu, pogođene KRITIČNE mete! 07:05 >> 11:29 Vesti 0
ČARAPE NIKADA NE OSTAVLJAJTE BLIZU KREVETA Kada čujete zašto - neće vam više pasti na pamet to da radite 11:36
"BIO SAM OKRUŽEN PEDOFILIMA I UBICAMA" Legendarni teniser otvorio dušu: Otkrio detalje iz najmračnijeg perioda života 10:42