POZVAO JE NA INTIMNI ČIN PRED SVIMA! Zadrugar se obratio cimerki, svi u šoku: "Kada ćemo da se krljamo?" 12:00 Vip 0
"NIJE JE ZANIMALO DETE, NJIH DVOJE SU ISTI" Stanija više ne bira reči, žestoko izvređala Asmina i Aneli: "Psihopata će da nastavi po starom!" 08:20 Vip 0
TEODORA DELIĆ NAJAVILA TUŽBU TAKIJU MARINKOVIĆU Maja joj žestoko odbrusila: "Ide biciklom na Rusiju!" 19:00 Vip 0
"IMALA SI INTIMNE ODNOSE SA KELJANOVIĆEM, POSTOJI I SNIMAK" Maja Marinković imala aferu sa bahatim muškarcem: "Snimao te je sve vreme" 21:40 Vip 0
"JEDNU VILJUŠKU NIJE OPRALA, PIKIRALA JE FILIPA" Prijatelj Teodore Delić potpuno raskrinkao njenu igru i otkrio kakav dogovor ima sa Bebicom! 19:00 Vip 0
MA, DA LI JE MOGUĆE? Pre haosa sa Bebicom Filip u toaletu pribio Maju Marinković, kamere uhvatile trenutak, nema šta joj nije radio (VIDEO) 16:05 Vip 0
ISTINA ISPLIVALA! Maja Marinković javno priznala da želi Luku Vujovića, haos u Beloj kući 23:55 Vip 0
TAKI MARINKOVIĆ PROGOVORIO O TEODORI DELIĆ Godinama je ćutao, a sad otkrio sve detalje iz prošlosti! 15:00 Vip 0
NEVIĐEN HAOS U ELITI! Asmin izgubio kontrolu, krenuo da urla i psuje Maju, ona zanemela od šoka! 23:15 Vip 0
ŽESTOKA SVAĐA MAJE I ASMINA U sve upleten ovaj cimer: "Zaštitio sam te od njega, a ti si nezahvalna" 09:00 Vip 0
MAJA I DALJE DRŽI LUKU U ŠACI?! Priznala sve pred kamerama, konačno sve raskrinkano, Aneli van sebe (FOTO) 06:00 Vip 0
RASKRINKANA TAJNA VEZA MAJE I LUKE! Marinkovićeva propala u zemlju, Aneli na ivici nervog sloma (FOTO) 00:40 Vip 0
ANELI NA APARATIMA! Maja tvrdi da je Luka lud za njom i pravi mu haos u glavi, razotkrila šta radi Ahmićevoj iza leđa 01:00 Vip 0
MAJA I JANJUŠ PONOVO ULAZE U VEZU! Odlučili da daju drugu šansu svom odnosu: "Daćemo sve od sebe" 00:20 Vip 0
LUKA SATERAN U ĆOŠAK! Aneli ga raskrinkala potpuno, emocije prema Maji Marinkovićevoj izlaze na videlo, raskol u Eliti 00:00 Vip 0
MAJA I LUKA UHVAĆENI! Njihova tajna komunikacija razotkrivena, sve procurilo pred kamerama! 23:40 Vip 0
MAJA MARINKOVIĆ IMALA AFERU SA DUŠKOM TOŠIĆEM? Bivša drugarica raskrinkala starletu, tvrdi da je spavala i sa ovim pevačem! 11:30 Vip 2
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
"NEMA POJMA O OPERACIJAMA!" Skandal u Kijevu! Admiral prozvao Zalužnog: "Učio iz Gerasimova?“ 21:35 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26