"PLAKAO JE, NIJE MOGAO DA STOJI NA NOGAMA" Pre mesec dana Boru Đorđevića su preplavile emocije, a sada otkriven razlog! 06:30 Vip 0
"NEBESKO CARSTVO DOBIJA JOŠ JEDNOG VELIKANA" Nikola Rokvić se potresnim rečima oprostio od Bore Đorđevića 23:05 Vip 0
"OSTAO SAM BEZ BRATA PO DUŠI" Nikad viđena fotka Bore Đorđevića i Željka Samardžića, emotivnim rečima rasplakao javnost! 19:20 Vip 0
"ZADUŽIO ME JE ZA CEO ŽIVOT" Pevačica se oprostila od Bore Đorđevića, njene reči rasplakale javnost! 14:52 Vip 0
ISPOVEST BORINOG NAJBOLJEG PRIJATELJA KIDA DUŠU: Jutros nisam dobro i dan mi nije dobar... 14:05 Vip 0
PORODICA JE ODLUČILA, OBDUKCIJE NEĆE BITI! Bane Obradović o poslednjim danima Bore Đorđevića: Borio se kao lav! 12:47 Vip 0
"OVAJ DAN JE POČEO LOŠE" Kolege tuguju nakon vesti da je umro Bora Đorđević, oproštajne poruke lede krv u žilama! 12:26 Vip 0
ACA LUKAS NEM OD BOLA! Folker skamenjen od tuge nakon smrti Bore Đorđevića, izustio samo jedno! 12:11 Vip 0
"VEČNO ĆE ŽIVETI KROZ PESME" Lepa Brena skrhana bolom nako vesti da je Bora Đorđević preminuo! 11:56 Vip 0
"REKAO SI MI: AKO ODEM, TI SI TU" Milan Janković Čorba se oprostio od Bore Đorđevića, njegove reči teraju suze na oči! 11:40 Vip 0
CECA SLOMLJENA ZBOG SMRTI BORE ĐORĐEVIĆA! Potresnim rečima se oprostila od rokera: Zbogom dragi moj prijatelju.... 10:55 Vip 0
KOMŠIJE IZ SLOVENIJE PROGOVORILE O BORI ĐORĐEVIĆU! Otkrile zbog čega su roker i njegova supruga doneli ovu odluku 15:51 Vip 0
UMRO OD DROGE, U BEDI, SAHRANJEN NA SVOJ ROĐENDAN! Čuvenog muzičara obožavala je cela Juga, svirao sa Bajagom i Čorbom, a onda jezivo skončao 09:31 Vip 0
SUPRUGA BORE ĐORĐEVIĆA NEPREPOZNATLJIVA! Dubravka stigla u bolnicu kako bi posetila rokera 17:20 Vip 0
SUPRUGA BORE ĐORĐEVIĆA STIGLA U BOLNICU! Sa njom su došle još tri važne osobe, ovo su svi detalji! 16:20 Vip 0
BORA ĐORĐEVIĆ NA RESPIRATORU! Rokeru se pogoršalo zdravstveno stanje, ovo su svi detalji! 18:38 Vip 0
"TERAĆU DOKLE MOGU" Evo kako je Bora Čorba govorio o teškim trenucima, snagu mu daje 28 godina mlađa supruga! 14:13 Vip 0
EVO KADA SE BORA ČORBA POSLEDNJI PUT POJAVIO U JAVNOSTI! Roker pre 50 dana pevao na moto skupu, a evo kako je tada izgledao 14:45 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
HELEZ NA STOLU PEVAO PESMU USTAŠKOG PEVAČA Mračna istina o ministru odbrane BiH koji optužuje Vučića 16:37 Vesti 2
PUTINOVA JEZIVA PORUKA BRISELU: Budite spremni da ponovo palite dimnjake, VRAĆAM VAS U 20.VEK! 15:07 Vesti 1
TAJNA IZ RESTORANA Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu 14:09