BORA JE VEČAN, ALI LJUDSKI VEK IMA TRAJANJE Poznati pevač o Đorđeviću: Uvek će biti prisutan među nama 18:53 Vip 0
"OPTIMISTA SAM, NADAM SE DA ĆE IZAĆI KAO POBEDNIK" Kolega progovorio o zdravstvenom stanju Bore Đorđevića 07:15 Vip 0
ZAVIRITE U DOM BORE ĐORĐEVIĆA! Evo kako izgleda njegov stan u Sloveniji u kom uživa sa 28 godina mlađom suprugom 22:15 Vip 0
"VIDEO SAM GA PRE DVA MESECA" Konobar iz kraja Bore Đorđevića otkrio do sada nepoznate detalje o rokeru: Došo je do šanka i.... 21:07 Vip 0
KOMŠIJE IZ SLOVENIJE PROGOVORILE O BORI ĐORĐEVIĆU! Otkrile zbog čega su roker i njegova supruga doneli ovu odluku 15:51 Vip 0
ILI ĆE DA SE IZVUČE, ILI ĆE BITI ONO NAJGORE Najnovije informacije o stanju Bore Đorđevića, oglasio se njegov menadžer 13:54 Vip 0
OTKRIVENO SA KIM JE BORA ĐORĐEVIĆ BIO NEPOSREDNO PRED HOSPITALIZACIJU! Ovo niko nije očekivao, sve se desilo u Sloveniji 13:12 Vip 0
"MOLIMO SE DA BORA BUDE DOBRO" Komšije našeg rokera otkrile do sada nepoznate detalje iz njegovog života: Ovde ga svi vole i poštuju 21:50 Vip 0
LEKARI DAJU SVE OD SEBE Otkriveni novi detalji o stanju Bore Đorđevića, konzilijum se svakodnevno sastaje 11:40 Vip 0
BIO JE SAV KRVAV, POČEO DA SE GUŠI, ZABIO MU JE NOŽ U RAME Bora Đorđević doživeo jezivu situaciju, poznati pevač otkrio detalje incidenta 16:20 Vip 0
ORI SE "LUTKA SA NASLOVNE STRANE" Procureo snimak sa intimne proslave Crvene zvezde, uglas pevali hit Bore Čorbe 16:00 Vip 0
PEVAO SA UPALOM PLUĆA, HITNA SE NIJE ODVAJALA OD NJEGA Otkriveni novi detalji o stanju Bore Đorđevića 19:20 Vip 0
PET SIMPTOMA BOLESTI ZBOG KOJE JE BORA ČORBA U TEŠKOM STANJU Evo kako prepoznati hroničnu opstruktivnu bolest pluća 14:14
BORA SE JUNAČKI BORI ZA ŽIVOT, U PITANJU SU JETRA I BUBREZI! Nove informacije o stanju rokera 13:34 Vip 1
OSTAVILA GA PREKO PISMA, A ON JOJ SE BRUTALNO OSVETIO! Bivša verenica Bore Čorbe je prošla kroz pakao 11:04 Vip 0
POSLEDNJI PUT SAM GA VIDELA PRE DVA MESECA! Komšije Bore Čorbe iz Ljubljanje progovorile o svemu 22:35 Vip 0
OTKRIVENO ZBOG ČEGA BORA I BALAŠEVIĆ NISU PRIČALI 40 GODINA! Razlog je šokantan, u sve upletena i Đoletova žena 20:24 Vip 0
BORA ĐORĐEVIĆ KRITIČNO! Ovo su najnovije informacije iz bolnice gde je hospitalizovan roker! 14:42 Vip 0
EVO KOLIKO IZNOSI PENZIJA BORE ĐORĐEVIĆA! Roker dobio posebno priznanje, a ove detalje javnost nije znala 10:25 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"SAMO 2 POTEZA SU DOVOLJNA DA SE ZAUSTAVI PUTIN" Bivši direktor CIA koji je vodio američku vojsku u DVA RATA tvrdi da ovakav KRAH sledi Rusiji u 2026. 06:30 Vesti 0
VULKAN STRASTI U DECEMBRU Kraj 2025. godine sprema pravu eksploziju za 2 znaka, provešće se kao nikada do sad 08:05