SAZNANJE IZ SPOLJNOG SVETA JE RASPLAKALO! Aleksandra Nikolić najavila tužbu protiv Milovana, zadrugarka roni suze 20:40 Vip 0
"U DOGOVORU JE SA ŽENOM, DUŽAN JE NA SVE STRANE" Drugarica Aleksandre Nikolić oplela po njenom zauzetom bivšem dečku 08:56 Vip 0
UŠLA U ELITU I NAPRAVILA TOTALNI HAOS! O ovoj ženi bruji cela Srbija, a ona poručuje: "To nije ništa šta ja mogu" 16:20 Vip 0
ALEKSANDRA PLAČE I JECA IZ SVEG GLASA! Doživela neočekivani udarac, bivši dečko je opasno ponizio 13:48 Vip 2
OTVARAJU SE KARTE U ELITI Oženjeni dečko Zadrugarke demantovao mnoge njene tvrdnje, ona ga udara na odnose sa ženom! 15:55 Vip 0
PONIŽENJE UŽIVO! Oženjeni dečko Aleks Nikoli ušao u Elitu, odmah na sto bacio 100 evra! (VIDEO) 08:00 Vip 0
SUPER IM JE BEZ FILIPA CARA! Aleksandra pokazala idilu u stanu, mala Leona gleda crtaće dok Nikolićeva odmara 13:17 Vip 0
HLADAN TUŠ IVANA MARINKOVIĆA! Aleksandra u lajvu priznala da se kaje zbog veze sa njim, on prebledeo od muke 12:40 Vip 0
GO STOMAK I DEKOLTE U KRUPNOM KADRU! Ovakvo izdanje Aleksandre Nikolić još niste videli, napravila neviđenu promenu! (FOTO) 17:10 Vip 1
UČESNICU ELITE BIVŠI ISELIO IZ STANA! Otac Aleksandrinog deteta se momentalno oglasio: "Sve će biti donirano..." 19:58 Vip 0
OPLJAČKANA ALEKSANDRA NIKOLIĆ! Hitno reagovala policija, bivša zadrugarka se oglasila: ''Ukradeno mi je 18.000 evra'' 22:59 Vip 0
OBEZBEĐENJE HITNO REAGOVALO U ELITI! Aleksandra Nikolić doživela nervni slom, učesnici je jedva smirili! (FOTO) 08:00 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
PAO POLJUBAC! Novi par Elite 8, više nisu mogli da se suzdrže, pljušte strasti na sve strane! 17:10 Vip 0
"NEKO NEMA ŽENU KAKVA SAM JA BILA LJUBAVNICA" Šok izjava učesnice Elite, priznala sve pred milionima 09:23 Vip 0
UZEO MI JE DETE Aleksandra Nikolić otkrila sve o bivšem mužu: "Pretio mi je, proganja me" 20:01 Vip 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
JELENA ILIĆ ĆE BITI KRIVIČNO GONJENA! Još jedna tužba stiže u Elitu 8, ovo su svi detalji 18:15 Vip 0
NIJE JOJ TREBALO DRUŽENJE SA IVANOM Oglasila se drugarica Aleksandre Nikolić zbog Marinkovića: "Ni fizički ne deluju kao par" 19:55 Vip 0
STRAH ZA DETE I BORBA ZA GOLI ŽIVOT OBELEŽE TE ZAUVEK: Jelena Trivan, direktorka M:tel-a „U RINGU“ (VIDEO) 20:00 Vesti 0
"NISAM TIP ZA SVADBU" Marina Visković priznala, ovakvu svadbu ne želi: "To je moja stvar" 20:00 Vip 1
POSLEDNJA SMRTNA KAZNA U SRBIJI Svirepa osveta devojčici zbog očevog bicikla - podkast Dosije 192 - Epizoda 3 15:21 Hronika 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
UMRO SIN POZNATE GLUMICE U 31. godini iznenada izgubio život, njegova dobra dela će živeti zauvek 14:36