"KLOŠAR, GLUMI MAFIJU, NE ZNA ŠTA DA ČEKA KAD IZAĐE" Nerio najavio raskrinkavanje Asmina, brutalno mu zapretio 23:40 Vip 0
"POKAZALA SI LJUDIMA DA SI MONSTRUM" Nerijeva verenica ne prestaje da udara na Situ Ahmić: "Tvoja porodica..." (FOTO) 20:40 Vip 0
"REKLA JE DA ĆE JE RASPORITI OD VAGINE DO VRATA" Aneli divlja zbog sestrića, on otkrio još stravičnih detalja: "Te poruke su u policiji" 07:40 Vip 0
"NIJE DŽABE TESTIRAN NA SVE STVARI" Aneli Ahmić oplela po Neriju i otkrila šokantne detalje: "Krenuo je pogrešnim putem" 00:20 Vip 0
VERENICA NERIA RUŽANJIJA ZAVRŠILA U BOLNICI! Nakon Sitinih optužbi usledila šok situacija! 22:10 Vip 0
SITINA SNAJKA PRIZNALA DA JE KONZUMIRALA NARKOTIKE Svekrvi za optužbe imala da poruči samo jedno! 15:40 Vip 0
"NE SMEM DA ODEM DO PRODAVNICE" Nerijeva baka u strahu za svoj život, tvrdi da joj Sita i Grofica prete, otkrila jezive detalje 23:20 Vip 0
"ŠTO TRLJAŠ NOS?" Nerijeva verenica brutalno udarila na Situ i javno objavila njenu šok fotku: "Pozivam te da odeš u bolnicu da se testiraš" 18:21 Vip 0
"PUSTIĆU IH DA POKAŽU KO SU, PA ONDA ĆU JA DA PROGOVORIM" Stanija zapretila Asminovoj porodici, spremna da ih raskrinka potpuno 00:35 Vip 0
NERIJEVA VERENICA NE PRESTAJE DA URNIŠE SITU! Objavila šok snimak i direktno joj se obratila: "Koristiš veštačku inteligenciju da praviš slike sa sinom" 23:55 Vip 0
ASMINOVA PORODICA VAN SEBE ZBOG STANIJE! Njegova sestra se hitno oglasila i urnisala je javno: "Veliko razočarenje" 18:19 Vip 2
NERIO NE SLUTI ŠTA GA ČEKA! U Šimanovce stižu njegovi najmiliji, podukcija izvlači svoj kec u rukavu protiv Site Ahmić 18:40 Vip 0
"PLANIRALA JE UBISTVO MOG DETETA" Nerijeva verenica otkrila stravične detalje o Siti Ahmić: "Spremna je na sve" 16:20 Vip 0
"NESTALA JE NA NEKOLIKO DANA" Nerio tvrdi da je Sita bila na psihijatriji, otkrio nove detalje o majci 09:40 Vip 0
HAOS U NAJAVI! Nerio najavio venčanje u Eliti, a njegova verenica imala samo jednu poruku! 23:25 Vip 0
SITI ĆE POZLITI! Nerio najavio venčanje sa Hanom u Eliti, samo jedna osoba iz porodice je pozvana 21:30 Vip 0
ASMIN UCENJUJE NERIA! Učesnik otkrio šokantne detalje, postavio mu ultimatum, Ružanji hteo da mu vrati sve stvari koje je dobio! 01:00 Vip 0
"VIDEO SAM DA JE BOS I GO" Asminov otac brutalno o Siti Ahmić, grcao u suzama zbog Neria: "To je strašno" 00:20 Vip 0
"ZLOSTAVLJALA GA JE CEO ŽIVOT" Nerijeva verenica optužila Situ za jezive stvari: "Uništila si mu detinjstvo i mladost" 23:20 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
KRVAVA ISTINA SA FRONTA, OVO JE POTPUNI MASAKR KOD SEVERENSKA! 90% bataljona BESKUĆNIKA poginulo, ostatak se predao! 19:42 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26