"IZAŠLI SMO ZBOG NAŠIH ŽIVOTA I BUDUĆNOSTI" Građani protiv blokada poslali moćnu poruku (VIDEO) 23:21 Vesti 0
NI ORGANIZATORI, NI PRISUTNI NISU VEROVALI KOLIKO SE GRAĐANA OKUPILO NA NA SKUPU PROTIV BLOKADA: Evo šta kažu najnovije informacije iz BIA i MUP-a! 21:45 Vesti 3
MI GRAĐANI SRBIJE ŽELIMO MIR I NORMLAN ŽIVOT Narod ustao protiv blokada, odjeknula snažna poruka: VRATITE MI MOJU SRBIJU! (VIDEO) 21:18 Vesti 3
I N1 MORAO DA PRIZNA DA JE NAROD USTAO Ima puno ljudi na skupu protiv blokada, niko ovde nije došao protiv svoje volje, atmosfera je opuštena i pristojna (VIDEO) 20:28 Vesti 29
"BLOKADE SU NAS UNAZADILE U SVEMU" Građani poručili: Vidite kako miran skup može da bude (VIDEO) 20:06 Vesti 6
"VRATILA SAM SE IZ AMERIKE ZBOG SRBIJE" Ivanka iz Bačke Palanke za Alo: Želim mir (VIDEO) 19:13 Vesti 4
"VUČIĆ IM PRUŽIO RUKU, ONI POBEGLI I OD DEBATE" Građani Bačke Topole poručili: Neka vide šta su mirni skupovi, prošetamo, nikog ne vređamo (VIDEO) 19:12 Vesti 0
"SVI SMO SVEDOCI 9 MESECI KAKO SILUJU OVU SRBIJU" Građanin Paraćina: Ogromna šteta je napravljena (VIDEO) 18:59 Vesti 7
VELIČANSTVENE SLIKE SA SKUPA GRAĐANA PROTIV BLOKADA! MUP i BIA izneli najnovije procene: Okupilo se 72.000 ljudi! Narod nizao MOĆNE PORUKE (FOTO/VIDEO) 18:48 Vesti 35
MI SMO OBIČNI GRAĐANI, ŽELIMO SAMO MIR I SLOBODU! Narod u Inđiji rekao: Stop blokadama! (VIDEO) 18:43 Vesti 4
"BLOKADE MESECIMA DONOSE STRAH, MOJOJ DECI JE POTREBAN NORMALAN ŽIVOT" Pogledajte šta sve kažu građani Šida (VIDEO) 18:35 Vesti 5
"SLOGOM, RADOM I JEDINSTVOM MOŽEMO DA GRADIMO BOLJU SRBIJU" Studentkinja koja želi da uči poručuje: Mladi žele slobodu kretanja (VIDEO) 18:33 Vesti 1
LOZNICA PROTIV BLOKADA "Želim svoje dete od dve godine da pustim da šeta normalno, a ne da razmišljam da li će da je pogode kamenom" 18:18 Vesti 1
DOSTA IM JE BLOKADA Građani iz Šapca krenuli u Vladimirce, žele nazad svoj normalan život!(VIDEO) 18:03 Vesti 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
MAJKA VRIŠTALA OD UŽASA! Pitbulovi nasmrt izujedali bebu i dedu – policija morala da UPUCA sedam pasa 16:40 Vesti 0
DOLOVAC OBMANULA JAVNOST U SRBIJI? Sajt Evrodžasta ne potvrđuje njena haška saopštenja 14:34 Vesti 14
JAPANKE SA 60 DELUJU KAO DA IM JE 30 Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe! 13:35
EVROLIGA ODUŠEVLJENA "DELIJAMA" Reakcija bivšeg igrača Partizana pred meč sa Zvezdom obilazi Evropu (VIDEO) 15:45