"BIO JE NAJVEĆI GOSPODIN NA ESTRADI" Menadžer progovorio nakon smrti Halida Bešlića: "Ništa nije slutilo na najgore" 09:55 Vip 0
"ZA KRAJ BIH MU POSLAO JEDNU PORUKU" Lepom Mići još nisu javili da je Halid umro, a ovo mu je poručio pre ulaska u rijaliti 09:40 Vip 0
"MIRNO MI POČIVAJ, DRAGI MOJ HALDANE" Haris Džinović se bolnom porukom oprostio od Halida, jednom rečju je rekao sve! 09:25 Vip 0
BOLNO OBRAĆANJE SINA HALIDA BEŠLIĆA Ocu dao javno obećanje: "Voleo bih, ali nemam snage za to" 09:08 Vip 0
"NJEGOV SIN MI JE REKAO ISTINU O HALIDU" Pevač otkrio nove detalje: "Video sam ga pre 7 dana, smejali smo se do besvesti" 08:50 Vip 0
DOKTORI NISU SMELI DA GA OPERIŠU Halid Bešlić nije znao za metastaze: "Izbegavao je da ga vidim" 08:15 Vip 0
REČI HALIDOVE UDOVICE KIDAJU DUŠU Ovako je reagovala kada je saznala da joj je voljeni umro: "Eto mene brzo kod tebe..." 08:00 Vip 0
"ZAUVEK U SEĆANJU, BABUKA" Pobednik Zvezda Granda slomljena od bola, ovako se oprostio od Halida Bešlića (FOTO) 07:40 Vip 0
"KAO DA SAM IZGUBILA ČLANA PORODICE" Pevačica se prisetila Halida Bešlića, jedva smogla snage da izusti: "Neka mu Bog podari mesto u krilu" 07:20 Vip 0
"OTIŠAO JE GLAS BOSNE, ALI NE I NJEGOVA PESMA" Bosanska pevačica se emotivnim rečima oprostila od Halida (FOTO) 07:00 Vip 0
OVO JE TREBALO DA GA ČEKA KADA SE VRATI KUĆI Dok je Halid Bešlić ležao na onkologiji, oni su napravili detaljan plan 06:30 Vip 0
"RAK JE ZAHVATIO OSTALE OGRANE, ALI MU TO PORODICA NIJE REKLA" Detalji o poslednjim danima Halida Bešlića teraju suze na oči 00:40 Vip 0
REGION TUGUJE! Predloženo proglašenje Dana žalosti zbog smrti Halida Bešlića u Bosni i Hercegovini 22:45 Vip 0
NEOPISIVA TUGA! Zemljakinja Halida Bešlića progovorila o smrti pevača i njegovoj porodici 22:30 Vip 0
"NISAM SMEO DA VOZIM, POMAGALI SU MI ĆERKA I PRIJATELJI" Halid Bešlić doživeo udes pre bolesti: Udario je glavom, otkrio istinu nakon oporavka! 21:45 Vip 0
OVO NIKO NIJE ZNAO! Nikola Rokvić se oprostio od Halida i otkrio privatne trenutke sa telefona 21:30 Vip 0
ŠOK NAKON SAZNANJA O VREMENU SAHRANE Pevačica koja je bila bliska sa Halidom odlučila da ne dođe! 20:45 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26