SAKRIJE SE NA DONJEM DELU I NIKO GA NE PRIMETI Ovaj prirodni sastojak za 2 minuta razara kamenac ispod slavine 15:02
NEĆE POMOĆI NI SODA BIKARBONA, NI SIRĆE, VEĆ... Jedno sredstvo razara kamenac u kuvalu za vodu, bude kao da ste ga tek doneli iz prodavnice 20:02
RECITE ,,ĆAO" KAMENCU Česme će biti blistavo čiste kada ih prebrišete ovim sredstvom, potpuno je prirodno 09:09
ISPOLIRALA JE MUZGAVO OGLEDALO BEZ IMALO MUKE Ovo sredstvo svi imate u kući, ali ga niko nikada ne koristi za skidanje kamenca 21:17
SKINITE KAMENAC S KUVALA ZA VODU Ovo najbrže čisti žute mrlje koje su se nakupile unutra, a stoji vam u ormaru 13:00
SKORO GA NIKO U SRBIJI NE KORISTI, A POTPUNO UNIŠTAVA KAMENAC U WC ŠOLJI Ovo sredstvo se teško se nabavlja, prejeftino je, a zlata vredi 20:20
KAMENAC SPADA KAO OD ŠALE UZ POMOĆ JEDNE STVARI Ovo imate sigurno u kući, a nisu štetne hemikalije 22:02
NEMA VIŠE MUČENJA SA KAMENCEM! Evo kako da uštedite energiju, magnetni tretman vode je SPAS! 16:44 Vesti 0
AKO ČUJETE OVAJ ZVUK U BOJLERU, ODMAH GA GASITE! Majstor Branislav OVO iščačkao pa objasnio: EM JE OPASNO, EM ARČI STRUJU! 22:51 Vesti 0
JEFTINO I EFIKASNO Rešite se tvrdokornog kamenca sa slavine uz namirnicu koju svi imate u kuhinji 08:11
Na samu pomisao pripadne vam muka: Uz ove trikove lako ćete očistiti tuš kabinu i rešiti se kamenca 15:16
REŠITE GA SE ZA 30 DINARA Sa ovim sredstvom iz kuhinje, kamenac ćete skinuti kao od šale, bolje je od sirćeta i sode! 11:40
BEOGRAĐANKA DOBILA KAMEN U BUBREGU, PA PREDUZELA DRASTIČNE MERE Rešenje joj je bilo pred očima 09:35 Vesti 0
SKINITE KAMENAC ZA TREN OKA Ma kakvo sirće i soda bikarbona, ovaj jeftin sastojak iz kuhinje je čudo! 18:34
POSLEDNJA SMRTNA KAZNA U SRBIJI Svirepa osveta devojčici zbog očevog bicikla - podkast Dosije 192 - Epizoda 3 15:21 Hronika 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
PUTIN POSLAO NIKAD JASNIJU PORUKU UKRAJINI! Na mapi Rusije iza njega i OVE OBLASTI (FOTO) 12:45 Vesti 0
VAŽNO JE DA RAZGOVARAMO – BESPLATNE KONSULTACIJE SA STRUČNJACIMA ZA MENTALNO ZDRAVLJE NA DOKTOK PLATFORMI 11:05 Vesti 0
PROŠETALA JE GRADOM I SVE JE STALO! Ima 62 godine, nosi usku, ultra kratku haljinu i svima je održala lekciju iz samopouzdanja! 12:34