ŠOK PRIZNANJE! Anđelo otkrio da mu je važniji ovaj muškarac važniji nego bivša, učesnici zanemeli! 20:20 Vip 0
ZAVRŠILA U AKCIJI SA BIVŠIM ČIM JE UŠLA U ELITU Anita i Filip u izolaciji imali žestok intimni odnos, sve odzvanjalo od njenih uzdaha 08:00 Vip 0
PONIŽENA ČIM JE UŠLA U ELITU Anita Stanojlović šokirana odgovorom bivšeg, ovo nije očekivala: "Bože me sačuvaj" 08:20 Vip 1
"TRAJALO JE DVA SATA" Zadrugarka šokirala detaljima o vreloj akciji sa Filipom Đukićem, cimerke ostale u neverici 23:45 Vip 0
"TIME SAM HTELA DA MU PORUČIM DA MISLIM NA NJEGA" Anita Stanojlović ne može da zaboravi učesnika Elite, a onda raskrinkala Maju Marinković 00:45 Vip 0
ŽESTOKA AKCIJA PRED PUNOM SOBOM Filip navalio na cimerku, ne mogu da se obuzdaju, uzdasi odzvanjali Elitom! 07:40 Vip 1
U ELITI SE DEVOJKE SVAĐAJU ZBOG NJEGA! Dečak sa fotke se konačno vratio u rijaliti, a bio je i voditelj na Pinku 21:25 Vip 0
"VIDELE SU ČIME RASPOLAŽE" Raskrinkani intimni detalji o Filipu Đukiću: "Tada je skinuo gaće na stolu i..." 23:40 Vip 0
PRVA VRELA AKCIJA PRED KAMERAMA ELITE 9 Filip i Boginja zatresli jorgan planinu, izolacija odzvanjala od uzdaha 10:20 Vip 0
"POSLEDNJI PUT SE OGLAŠAVAM" Anita van sebe zbog bivših momaka, na ivici pucanja, hitno se oglasila i poručila im ovo! 20:59 Vip 0
NOVI LJUBAVNI PAR U ELITI Dohvatili se pred svima, pa strastvenim poljupcima ozvaničili vezu 09:45 Vip 0
FILIP ĐUKIĆ ŠOKIRAO JAVNOST! Posetio javnu kuću i otkrio šok detalje, pa priznao nešto neočekivano! 01:00 Vip 0
"TVRDILA JE DA JE ANĐELO GEJ" Slađa Poršelina raskrinkala Anitu Stanojlović: "Đukiću je bila samo na poziv" 00:40 Vip 0
"PRAVA JE ALKOHOLIČARSKA PAČAVRA" Marija Kulić van sebe zbog Miljanine akcije sa Filipom Đukićem 00:00 Vip 2
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26