DONOSE SREĆU Treba da gajite ove tri kućne biljke, veruje se da posebno ženama ulivaju pozitivnu energiju 14:57
UPIJAJU TOKSINE BOLJE OD SKUPIH FILTERA 5 sobnih biljaka, čistača vazduha, koje morate imati zimi u stanu 18:10 Razonoda 0
DODAJTE OVO U BILJKE I BIĆE NEUNIŠTIVE Prirodno đubrivo se pravi za čas, a čini čuda, potreban samo 1 sastojak 16:05
URADITE OVO SA CVEĆEM U VAZI Uz pomoć genijalnog trika će zadržati svežinu i nakon 2 sedmice, uverite se i sami 20:35
ZAKOPAJTE U ZEMLJU JEDAN JEFTIN SASTOJAK IZ KUĆE Biljke se neće sušiti, a bujaće do prvog mraza 13:51
VLAGA NEĆE BITI PROBLEM Samo stavite ovih 7 biljaka u svoj dom, sprečavaju buđ i savršeno dekorišu prostor 20:00
OPASNE ZA DECU I LJUBIMCE Ako imate ovih 6 biljaka u svom domu, pod hitno ih izbacite, savetuju stručnjaci 18:35
BAKSUZ STE ZA BILJKE? Bez brige, ovih 5 vrsta su neuništive i prelepe, ne zahtevaju mnogo pažnje 18:30
VAŠE RUŽE ĆE BITI NAJLEPŠE U KRAJU Obratite pažnju na 4 greške koje svi prave, mogu potpuno da unište ovo cveće 09:40
BUBE VOLE VAŠE GREŠKE Biljke propadaju zbog 4 česte navike, izbegnite ih uz pomoć saveta stručnjaka 21:30
URADITE OVO PRE SADNJE Svi pravimo jednu veliku grešku koja šteti biljkama, ekspert zato predlaže bolje rešenje 18:00
UKLANJAJU TOKSIČNU ENERGIJU Feng Šui nalaže da ove biljke donose blagostanje i novac, morate ih imati u svom domu 21:11
OVO JE NAJSMRTONOSNIJE DRVO NA SVETU Primamljiva voćka podseća na jabuku, a ishod čak i izdaleka može biti fatalan! (VIDEO) 13:46 Razonoda 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
SNIMAK IZ UGLA RUSKIH SNAJPERISTA Ranili Ukrajinca, eksplodirala municija, a onda je počela MASOVNA PREDAJA 10:45 Vesti 0