GRAĐANI OSTAVLJAJU PISMA ZA PREDSEDNIKA: Velika je gužva, a oni šalju moćne poruke (VIDEO) 12:31 Vesti 7
MADAM IZ PETROVCA NA MLAVI DOŠLA U BEOGRAD SAMO DA BUDE NA SVENARODNOM SKUPU! Mladi i stari treba da budu jedno, ovo je sabor JEDINJENJA! (VIDEO) 12:25 Vesti 5
POKRET ĆE UJEDINITI NAROD! Ima svega, program je fantastičan: Srpkinja došla da podrži Svenarodni sabor! (VIDEO) 11:59 Vesti 10
NAJLEPŠE SRPKINJE HODAJU BEOGRADOM! Domaćice mesile specijalitete do kasno u noć za svoj narod i podršku predsedniku Vučiću! (FOTO) 11:31 Vesti 4
NA JARINJU KOLONE DO U NEDOGLED! Gužva na administrativnim prelazima, Srbi sa KiM idu na Svenarodni sabor u Beograd 10:41 Vesti 2
"MI SMO ONI KOJI ĆUTE, RADE I GRADE" Okupimo se i pokažimo koliko nas ima, ne damo Srbiju 21:21 Vesti 23
VELIKI BROJ LJUDI IZ SVIH KRAJEVA ZEMLJE NOĆAS I UJUTRU KREĆE ZA BEOGRAD! Dolaze na svenarodni skup da podrže Vučića i Srbiju - RUDARI STIŽU PEŠKE 21:21 Vesti 23
"DECA SU IŠLA U ŠKOLU I KAD JE BIO PRVI SVETSKI RAT" Građani ostali da gledaju Marš na Drinu: Jako je bolno ovo što se dešava, zato nam je Pokret preko potreban 21:07 Vesti 6
"MI, SRBI, NE DAMO SRBIJU!" Džinovska trobojka ispred Skupštine! Građani opleli kolo! Predsednik Vučić: Borimo se za život naše zemlje i uspećemo! (FOTO/VIDEO) 15:06 >> 20:45 Vesti 33
ČOVEK KOJI SE SMEJAO DOK SU KIDISALI NA NJEGA: "Ja sam čovek koji oprašta, ali nikada ne zaboravlja" (VIDEO) 20:45 Vesti 1
NAJLEPŠE SCENE SA SVENARODNOG SKUPA U BEOGRADU: Ovo je tek prvi dan, a pogledajte samo ovu RADOST i LEPOTU (FOTO GALERIJA) 19:05 Vesti 28
POLJOPRIVREDNIK JOVA MATIĆ: "Mi seljaci smo znamo laži onih koji hoće vlast, subvencije 2012. godine bile su 12.000 dinara, a sada..." 18:23 >> 18:29 Vesti 0
NAJDUŽA ZASTAVA U ISTORIJI SRBIJE TEŠKA JE 400 KILOGRAMA: Toliko je bilo teško izneti je na rukama! 18:11 >> 18:14 Vesti 21
SINIŠA MALI ZA "ALO!" "Srce mi nikada nije bilo ovako puno, pozivam sve koji vole Srbiju!" (VIDEO) 17:51 >> 17:57 Vesti 4
"BORIMO SE ZA ŽIVOT SRBIJE, I USPEĆEMO!" Predsednik Vučić sa građanima ispred Skupštine, poslao snažnu poruku! 17:43 Vesti 61
"OSEĆAM SE NAJLEPŠE NA SVETU" Ministar Mali prisustvuje razvijanju najduže trobojke ikada - Ovo je naša Srbija (VIDEO) 17:38 Vesti 14
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
PRITISAK NESTAJE Ova 3 horoskopska znaka se oslobađaju velikog tereta u nedelju, 7. decembra, život im se poboljšava 22:02