SVI GLEDAJU U TELEFON DEČKA JOVANE JEREMIĆ! Dok je davao izjavu nakon požara, pokazao šta nosi i uzburkao region, o ovome će se pričati! 14:57 Vip 0
NOVI DETALJI POŽARA U PEKARI DEČKA JOVANE JEREMIĆ Biznis im je donosio milione, a evo šta je sve izgorelo u pogonu 09:40 Vip 1
UBACILI SU NAM ŽIVOG MIŠA U HLEB Jovana Jeremić otkrila nove detalje skandala, dan ranije su dobili upozorenje 15:09 Vip 1
NISU HTELI TO DA MI KAŽU IZ NEKOG RAZLOGA Dragan Stanković za Alo! otkrio detalje požara, ovo je prethodilo nemilom događaju 13:38 Vip 0
PRVI SNIMCI NAKON STRAVIČNOG POŽARA U POGONU Uništene prostorije, Jovana i Dragan se hvataju za glavu! 11:14 Vip 5
DRAGAN BESPOMOĆNO GLEDAO KAKO MU GORI IMOVINA! Novi detalji stravičnog požara dečka Jovane Jeremić, isplivale šokantne stvari 10:30 Vip 0
RATOVI SE VODE, SAZNAĆE SE! Jovana Jeremić zapenila od besa, uputila jasnu poruku nakon požara u pekari 09:45 Vip 0
OVO JE POGON PEKARE DEČKA JOVANE JEREMIĆ KOJI JE IZGOREO! Totalno spaljen, šteta je ogromna! 09:12 Vip 0
ŠTETA VEĆA OD ČETIRI MILIONA EVRA Ponovo požar u pekari dečka Jovane Jeremić, ovo nije prvi put! 08:53 Vip 0
SKINUO SE BIZNISMEN JOVANE JEREMIĆ! Voditeljka objavila intimne fotke iz luks vile, svi su primetili ovaj detalj na njemu! 22:45 Vip 2
DOHVATILI SE JOVANA JEREMIĆ I BIZNISMEN NASRED KAFANE Nisu mogli da se kontrolišu, svi gledali u njih! 10:19 Vip 0
OTVORENO PISMO JOVANE JEREMIĆ! Voditeljka se obratila javnosti, imala jasnu poruku za njih! 15:59 Vip 0
DEČKO JOVANE JEREMIĆ NAPRAVIO LAPSUS U programu uživo izgovorio ove reči, voditeljka momentalno reagovala! 10:45 Vip 4
OVAKO JOVANA JEREMIĆ PROSLAVLJA USKRS Voditeljka nikad srećnija, blista u zagrljaju dečka, ovakve ih nikada niste videli! 09:25 Vip 0
OVO JE VILA KOJU JE JOVANA JEREMIĆ DOBILA OD DEČKA! Sve pršti od luksuza, samo za nameštaj potrošili više od 70.000 evra! 17:46 Vip 1
ĆERKA JOVANE JEREMIĆ OTKRILA ISTINU! Evo kako se zapravo Dragan ponaša prema njoj: Rekao mi je da si ti bezobrazna! 13:39 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ IZ LOŽE PRATILA DERBI! Pozirala sa dečkom biznismenom, a mislila je da ovaj detalj niko neće primetiti! 22:19 Vip 0
DRAGAN STANKOVIĆ ODREŠIO KESU! Jovana Jeremić za dve nedelje pukla 70.000 evra na vilu u Grockoj 07:00 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
SAD SPUŠTAJU RAMPU ZA JOŠ 10 ZEMALJA! Zabranjuje se ulazak u zemlju, selekcija tek počinje! 08:19 Vesti 0
HVALA NA KOORDINATAMA! GUR i ukrajinske oružane snage napravile pucnjavu u elitnom delu Kijeva, a onda je stigao GERANIJUMSKI UDAR 08:37 Vesti 0