OTKRIVENA ISTINA O BIVŠOJ DEVOJCI SOFI TKAČENKO! Sakrivala sve do sada, pa saterana u čošak 00:20 Vip 0
PRVO OGLAŠAVANJE SOFI TKAČENKO NAKON FINALA ELITE 8 Odmah pomenula Mateju, pa objavila fotografiju koju svi komentarišu 15:32 Vip 0
NJENA PROŠLOST OBJAVLJENA JAVNO! Učesnica Elite ošišana na ćelavo, ovo je sve vreme krila (FOTO) 18:59 Vip 0
HAOS U RAJSKOM VRTU Mateja izbacio Sofi Tkačenko iz takta izjavom, pred super finala došlo do obrta (VIDEO) 16:55 Vip 0
EVO ZAŠTO NAROD TOLIKO PODRŽAVA UKRAJINKU Sofi Tkačenko je jedan od glavnih favorita, u žižu interesovanja došla zbog nje! 11:15 Vip 0
NI ANĐELA, NI GASTOZ, EVO KO JE FAVORIT ZA POBEDU ELITE 8 Neočekivani preokret dan pred finale! 08:20 Vip 0
UKRAJINKA IMA NAJVEĆE ŠANSE ZA POBEDU U ELITI? O onome što je Sofi Tkačenko učinila tek će se pričati, nacija ostala u suzama (FOTO) 10:45 Vip 0
UKRAJINKA VIŠE NE ĆUTI Odbrusila Anđeli na prozivke da je pustila jezik, pa je posvađala sa Karićem! (VIDEO) 21:40 Vip 1
OTKRIVENA MRAČNA PROŠLOST UČESNICE ELITE Svi su je doživljavali kao neiskvarenu, istina se saznala tek sada! 07:50 Vip 0
ONI SU POBEDNICI POSLEDNJE ELITOVIZIJE Gastoz nije krio koliko je razočaran: "Krivo mi je" 15:20 Vip 0
ANĐELA VIDELA GASTOZA SA SOFI Prebledela zbog vrelih scena, nije očekivala da će se ovo desiti! 07:40 Vip 0
POTRESNA ISPOVEST UČESNICE ELITE Otvorila dušu i otkrila mračne porodične tajne: "Tata me je ubedio..." 19:50 Vip 0
GASTOZ PREVARIO ANĐELU DOK JE ONA SPAVALA Pojavio se snimak, evo šta radi u naletu strasti sa cimerkom, nastaće haos (VIDEO) 07:35 Vip 0
GASTOZ SE SLOMIO PRED SOFIJOM Otvorio joj dušu, pa priznao da mu je najlepša: "Plašim se da budem iskren, imam nešto sa njom..." 18:00 Vip 0
ANĐELA SAZNALA ZA GASTOZA I SOFI Saopštena joj surova realnost, ona obavila tajnu razgovor sa suparnicom! 10:15 Vip 0
GASTOZ ODMAH ZABORAVIO NA ANĐELU! Navalio na cimerku, priznao joj ono o čemu je dugo ćutao! 09:15 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
"NEMA POJMA O OPERACIJAMA!" Skandal u Kijevu! Admiral prozvao Zalužnog: "Učio iz Gerasimova?“ 21:35 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26