MAJKA MIMI MERCEDES NAPRAVILA HAOS! Pevačica mesecima krila čime se bavi: ''Smučilo mi se da nemam pare'' 18:30 Vip 0
OVO NIKO NIJE PRIMETIO NA RTS-U! Ona je favorit na PZE, a uradila je nešto zbog čega su mnogi šokirani! 17:10 Vip 0
SAZNALA PRAVO STANJE STVARI, PA POBESNELA! Mimi Mercedes van sebe pred finale PZE: "Jadno iskreno!" 21:50 Vip 0
''DOLAZI IZ NEKOG DRUGOG VREMENA...'' Zejnu su pitali šta misli o Maji Nikolić i pljuvanju drugih učesnika PZE 25 19:05 Vip 0
''NISAM LIČNO POMOGLA MAJI NIKOLIĆ'' Olivera Kovačević demantovala pevačicu, a evo šta kaže o prozivkama učesnika ''Pitajte RTS!'' 16:20 Vip 0
''PZE JE UŽAS, NIJE TEŠKO UKRASTI IDEJU'' Toma Panić najavio da će prijaviti Nadeždu Biljić na Pesmu za Evroviziju 2026. godine 14:25 Vip 0
MORALA JE DA POBEGNE SA KOSOVA! Ova takmičarka je favorit na PZE: "Kad smo izbegli, bilo nas je 20 u kući" 22:10 Vip 0
POKAZALA RANE, KRV JOJ CURI NIZ LEĐA! Takmičarka PZE se u ovakvom izdanju pojavila na PZE (VIDEO) 20:55 Vip 0
PEVAČICA U INVALIDSKIM KOLICIMA STIGLA NA PZE! Sin stao pred kamere, o majci izustio samo jedno 20:25 Vip 0
NAJVEĆI FAVORITI PEVAJU VEČERAS Evo ko nastupa na drugoj polufinalnoj večeri PZE i koliko njih prolazi dalje 19:40 Vip 0
PEVAČICU NIKADA NISTE VIDELI U OVOM IZDANJU! Večeras će se predstaviti na PZE, a ovako je nekada izgledala (FOTO) 18:10 Vip 0
''PLAĆAJU SE OZBILJNI PENALI AKO SE ODUSTANE'' Šta sledi učesnicima Pesme za Evroviziju ukoliko se povuku iz takmičenja 21:02 Vip 0
POKUŠALI SMO ''ILI ILI'' IZAZOV SA MAJOM NIKOLIĆ! Pevačica u šoku: ''Zapaliću te, baciti u kantu, ja sam Srpkinja'' 19:40 Vip 0
''IMAO JE FOBIJE OD CRNACA'' Maja Nikolić prvi put o karijeri u Americi: ''Izabrala sam da budem majka, a ne pevačica'' 16:05 Vip 0
NAPUSTILA ŠKOLU ZBOG "PESME ZA EVROVIZIJU" Stigla iz Amerike zbog takmičenja, a predviđaju joj pobedu! 15:15 Vip 0
REKORDERKA! Ovo je pevačica sa najviše pokušaja da ode na Evroviziju, optuživala da je takmičenje namešteno, a sad se ponovo vratila! 19:50 Vip 0
"SAM BOG JU JE SPASIO" Maja Nikolić progovorila o zdravstvenom stanju, pa otkrila da li odustaje od PZE 14:20 Vip 0
TENZIJA PRED PZE RASTE! Žestok okršaj rivalki u emisiji: "Zvezda sam već 32 godine, mogu da te rodim!" 09:00 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"SAMO 2 POTEZA SU DOVOLJNA DA SE ZAUSTAVI PUTIN" Bivši direktor CIA koji je vodio američku vojsku u DVA RATA tvrdi da ovakav KRAH sledi Rusiji u 2026. 06:30 Vesti 0
VULKAN STRASTI U DECEMBRU Kraj 2025. godine sprema pravu eksploziju za 2 znaka, provešće se kao nikada do sad 08:05