MAJKA MIMI MERCEDES NAPRAVILA HAOS! Pevačica mesecima krila čime se bavi: ''Smučilo mi se da nemam pare'' 18:30 Vip 0
OVO NIKO NIJE PRIMETIO NA RTS-U! Ona je favorit na PZE, a uradila je nešto zbog čega su mnogi šokirani! 17:10 Vip 0
SAZNALA PRAVO STANJE STVARI, PA POBESNELA! Mimi Mercedes van sebe pred finale PZE: "Jadno iskreno!" 21:50 Vip 0
''DOLAZI IZ NEKOG DRUGOG VREMENA...'' Zejnu su pitali šta misli o Maji Nikolić i pljuvanju drugih učesnika PZE 25 19:05 Vip 0
''NISAM LIČNO POMOGLA MAJI NIKOLIĆ'' Olivera Kovačević demantovala pevačicu, a evo šta kaže o prozivkama učesnika ''Pitajte RTS!'' 16:20 Vip 0
''PZE JE UŽAS, NIJE TEŠKO UKRASTI IDEJU'' Toma Panić najavio da će prijaviti Nadeždu Biljić na Pesmu za Evroviziju 2026. godine 14:25 Vip 0
MORALA JE DA POBEGNE SA KOSOVA! Ova takmičarka je favorit na PZE: "Kad smo izbegli, bilo nas je 20 u kući" 22:10 Vip 0
POKAZALA RANE, KRV JOJ CURI NIZ LEĐA! Takmičarka PZE se u ovakvom izdanju pojavila na PZE (VIDEO) 20:55 Vip 0
PEVAČICA U INVALIDSKIM KOLICIMA STIGLA NA PZE! Sin stao pred kamere, o majci izustio samo jedno 20:25 Vip 0
NAJVEĆI FAVORITI PEVAJU VEČERAS Evo ko nastupa na drugoj polufinalnoj večeri PZE i koliko njih prolazi dalje 19:40 Vip 0
PEVAČICU NIKADA NISTE VIDELI U OVOM IZDANJU! Večeras će se predstaviti na PZE, a ovako je nekada izgledala (FOTO) 18:10 Vip 0
''PLAĆAJU SE OZBILJNI PENALI AKO SE ODUSTANE'' Šta sledi učesnicima Pesme za Evroviziju ukoliko se povuku iz takmičenja 21:02 Vip 0
POKUŠALI SMO ''ILI ILI'' IZAZOV SA MAJOM NIKOLIĆ! Pevačica u šoku: ''Zapaliću te, baciti u kantu, ja sam Srpkinja'' 19:40 Vip 0
''IMAO JE FOBIJE OD CRNACA'' Maja Nikolić prvi put o karijeri u Americi: ''Izabrala sam da budem majka, a ne pevačica'' 16:05 Vip 0
NAPUSTILA ŠKOLU ZBOG "PESME ZA EVROVIZIJU" Stigla iz Amerike zbog takmičenja, a predviđaju joj pobedu! 15:15 Vip 0
REKORDERKA! Ovo je pevačica sa najviše pokušaja da ode na Evroviziju, optuživala da je takmičenje namešteno, a sad se ponovo vratila! 19:50 Vip 0
"SAM BOG JU JE SPASIO" Maja Nikolić progovorila o zdravstvenom stanju, pa otkrila da li odustaje od PZE 14:20 Vip 0
TENZIJA PRED PZE RASTE! Žestok okršaj rivalki u emisiji: "Zvezda sam već 32 godine, mogu da te rodim!" 09:00 Vip 0
STRAH ZA DETE I BORBA ZA GOLI ŽIVOT OBELEŽE TE ZAUVEK: Jelena Trivan, direktorka M:tel-a „U RINGU“ (VIDEO) 20:00 Vesti 0
"NISAM TIP ZA SVADBU" Marina Visković priznala, ovakvu svadbu ne želi: "To je moja stvar" 20:00 Vip 1
POSLEDNJA SMRTNA KAZNA U SRBIJI Svirepa osveta devojčici zbog očevog bicikla - podkast Dosije 192 - Epizoda 3 15:21 Hronika 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
"VUČIĆ JE REKAO SVOJE, SADA ĆE DA STIŽU UBLAŽENI TONOVI PREMA SRBIJI" Šešelj: Zbog njega nas cene! 21:56 Vesti 0
NITI JE GNJECAV, NITI SE RASPADA, NEGO JE RASTRESIT I LUDILO UKUSAN Kako se pravilno kuva pirinač, kap ove namirnice će čudo napraviti 21:01