GOSTI DEMOLIRALI STUDIO PINKA Voditeljka bila prinuđena da prekida emisiju, skandal neviđenih razmera (VIDEO) 10:50 Vip 0
RAT DO ISTREBLJENJA! Aleksandra i Ivan u žestokom sukobu, haos u emisiji uživo, pljušte šokantne uvrede i optužbe! 00:10 Vip 0
"PRODAO JE MOJE DETE" Skandal u studiju, Milosava Pravilović raskrinkala Milovana i otkrila šta je radio Aleksandri iza leđa! 00:40 Vip 0
"PLANIRAO JE MNOGE OTMICE, HTELI SU DA NAS RAZDVOJE" Aleksandra Nikolić sa majkom i sestrom bila kidnapovana u Sloveniji! 15:00 Vip 0
OTKRIVENE PRLJAVE RADNJE UČESNIKA ELITE Bavio se nelegalnim poslovima, pred finale potpuno raskrinkan! 07:40 Vip 0
DRAMA U PORODICI ZADRUGARKE! Majka Aleksandre Nikolić proživljava pakao, završila na lekovima: "Na sahranu nek mi ne dolazi" 23:20 Vip 0
"AKO SE POMIRE, NEĆE UĆI U MOJU KUĆU" Milosava ogočena zbližavanjem Aleksandre i Milovana: "Ne mogu da verujem šta gledam, priredio joj je teror!" 21:45 Vip 0
"SVEZALA GA JE, NE MOŽE DA MRDNE" Milosava Pravilović raskrinkala Sanju i Marka, a onda se obrušila na Sanju Grujić! 23:25 Vip 0
"IZREKLA JE NAJMORBIDNIJE NEISTINE" Majka Milovana Minića van sebe zbog reči Aleksandrine majke, ne može da dođe sebi: Pokušava sada da se izvuče... 23:40 Vip 0
SVIMA SU PALE VILICE DO PODA! Produkcija pismom naredila ovoj učesnici da odmah napusti Elitu 8 17:40 Vip 0
DŽUMBUS U ELITI! Obezbeđenje trči na sve strane zbog majke Aleksandre Nikolić, napravila haos epskih razmera (VIDEO) 16:59 Vip 0
TVRDE DA JE OVO JAVNA KUĆA MAJKE ALEKSANDRE NIKOLIĆ! Komšije razvezale jezik o Milosavi Pravilović 21:42 Vip 0
"NAPOLJU JOJ JE PRETIO DA ĆE JE UBITI" Jezive optužbe na račun učesnika Elite, detalji lede krv u žilama: Tražio joj je da abortira dete! 17:55 Vip 0
ŠOKANTNA FOTKA MAJKE ALEKSANDRE NIKOLIĆ IZ PROŠLOSTI! Niko je ne bi prepoznao, raskrinkano njeno pravo lice (FOTO) 01:00 Vip 0
OTKRILA GLAVNI RAZLOG ULASKA U ELITU! Majka Aleksandre Nikolić više neće da ćuti: ''Pijem lekove zbog toga'' 21:20 Vip 0
VODILA JAVNU KUĆU, PA ZAVRŠILA IZA REŠETAKA! Skandalozna prošlost majke Aleksandre Nikolić, ušla u Elitu i raskrinkane njene jezive tajne! 17:30 Vip 0
"UZMI METLU I POLETI NA SELO" Leti perje između Aleksandrine majke i Jelene Ilić, na ivici tuče, obezbeđenje uletelo! 00:40 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46