"MAJKA JE OTVORILA JAVNU KUĆU KADA SAM..." Stravična ispovest učesnice Elite, evo šta je bila primorana da radi: "Završila sam kao..." 23:00 Vip 0
ENA ĆE DOŽIVETI NERVNI SLOM KADA IZAĐE! Čeka je pravi pakao, ova žena je rešena da je uništi 22:00 Vip 0
JORGAN PAO, A RIJALITI PLANUO! Aneli Ahmić ponovo bez donjeg veša pred kamerama, sevnula zadnjica (FOTO) 18:20 Vip 0
ZAVERA DO FINALA? Zadrugarka tvrdi da Anđela i Gastoz imaju tajni dogovor, raskrinkala sve javno 00:20 Vip 0
ANELI U SUZAMA, LUKA VAN SEBE! Drama u dvorištu, padale teške reči, u sve umešana ova dva muškarca 00:00 Vip 0
"ZANIMA ME ŠTA SE DEŠAVA IZMEĐU ASMINA I NJEGA" Aneli Ahmić iskreno o Durdžiću i bivšem rijaliti učesniku 23:40 Vip 0
PRIZNALA DA JE KORISTILA GASTOZA! Maske padaju tik pred finale, nakon Anđeline izjave muk za crnim stolom! 21:00 Vip 0
NAPUSTILA ELITU I ZAGRLILA NJEGA! Slađana Pošelina se rasplakala, susret koji je slomio sve (FOTO) 19:40 Vip 0
MOMENTALNO NAPUSTILA ELITU PRED SAMO FINALE Učesnici u suzama, ovo niko nije očekivao (VIDEO) 19:20 Vip 0
DRAMA SE NE STIŠAVA! Terza kreće u pravnu bitku za ćerku, najavio Milici Veličković pakao 00:40 Vip 0
"POKOPAĆU TE, MAMA ĆE DA TE SAHRANI" Luka Vujović izgovorio monstruozne reči Urošu Staniću 00:00 Vip 0
MIMAS NEMA KOČNICA! Ena Čolić na meti brutalnih uvreda: "Previše muškaraca za jednu mladu majku" 23:40 Vip 0
"MAJKA ĆE TI BRZO UMRETI" Korda udario na bolest Rade Vasi, jezive reči upućene Ani Nikolić zgrozile naciju! 23:20 Vip 0
RASKRINKAN TAJNI PLAN ANE NIKOLIĆ! Mislila je da je kamere ne snimaju, pa priznala kako je prevarila Kordu 18:20 Vip 0
"JEDVA ČEKAM DA JE NE VIDIM" Gastoz dokrajčio Anđelu, Karić dodatno zadao udarac, Đuričićeva grca u suzama! 17:25 Vip 0
"GADIŠ MI SE" Anđela žestoko udarila na Karića i zapretila mu: "Izbaciću prepiske, da te prisetim..." 15:15 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46