Blic/Alo/Đ.M. VELIKA PROMENA KOD URAGANKI! Sanja, Ksenija i Ivana otkrile planove za budućnost, a Kneževićeva konačno progovorila o vezi sa mladim glumcem! 07:35 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. DOSTA SE O OVOME SPEKULISALO Ana Bekuta prokomentarisala Cecino učešće u Zvezdama Granda i u kakvom su sada odnosu 08:09 Vip 0
Alo/I.G. ŠOKIRALA PRIZNANJIMA! Zorica Marković se osvrnula na rat sa Snežanom Đurišić, švaleracije na estradi, pa pomenula Šabanovu ljubavnicu 18:39 Vip 0
Alo/Đ.M. CECA TO RADI KAKO SMO I OČEKIVALI Snežana otkrila tajne sa snimanja Zvezde Granda, a evo i na čijoj je strani u sukobu sa Popovićem! 09:44 Vip 0
Scandal/Alo/Đ.M. NAKON VESTI DA JE NAPUSTILA SRBIJU! Otkriveno koja poznata pevačica je ponudila Džejli novac za preseljenje na ovu lokaciju! 23:10 Vip 0
Telegraf/Alo/Đ.M. DA LI SAM JE POMENULA?! Ceca oštro odbrusila na pitanje o Miri Škorić i da li dolazi u njen tim 16:27 Vip 0
Alo/Đ.M. PEVAČICE SU SE I POTUKLE ZBOG NJEGA! Ovo je Cecin brat Milan, on je glavni razlog sukoba Bosanca i Ražnatovićeve, važi za opasnog zavodnika! 11:18 Vip 0
Scandal/Alo/Đ.M. NOVI RAT NA ESTRADI?! Stoja u sukobu sa Janom Todorović, pevačica ovim potezom jasno stavila do znanja šta misli o bivšoj prijateljici?! 20:43 Vip 0
Alo/Đ.M. TRUDI SE CECA, ALI... Ana Bekuta bez dlake na jeziku prokomentarisala prvu emisiju sa Ražnatovićevom, pevačica ima jasan stav 14:44 Vip 1
Hit/Alo/Đ.M. IMALA SAM SE*S SA PEVAČICAMA U TOALETIMA KLUBOVA! Šok priznanje Matore, otkrila do sada nepoznate detalje i šta je sve radila sa devojkama! 14:17 Vip 0
Nedeljko Kiš ZABRANJENO NAM JE DA UZIMAMO BAKŠIŠ Uraganke otkrile šta zahtevaju na svirkama! 07:05 Vip 0
Svet/Alo/Đ.M. PROGOVORILA O PRIČAMA DA SU U SVAĐI! Goca Božinovska otkrila da li joj je Ceca čestitala unuka, a dotakla se i rasprave Veljka i Mirka! 10:53 Vip 1
Kurir/Alo/Đ.M. DEČKO NEKA NAUČI GEOGRAFIJU! Elma i Emina žestoko osudile skandalozno ponašanje Sadika Hasanovića, Novopazarke mu poručile ovo! 14:18 Vip 2
24Sedam/Alo/Đ.M. DUGO SE PRIČALO O OVOJ SVAĐI! Zorica Marković konačno progovorila o sukobu sa Vesnom Zmijanac i dugu od 3.000 dinara! 07:53 Vip 0
24Sedam/Alo/Đ.M. PALO POMIRENJE! Vesna Zmijanac oprostila Zorici Marković dug, pevačice uhvaćene kako lumpuju i pevaju, a evo i gde! (VIDEO) 18:40 Vip 0
Blic/Alo/Đ.M. SVAŠTA ĆU USKORO REĆI NA TU TEMU! Milica Pavlović konačno progovorila o svađi sa Uragankama, u sve upletena i Biljana Tipsarević! 21:56 Vip 0
Alo/Đ.M. Milica Jokić pesmom Draganine najdraže koleginice dovela atmosferu do usijanja na koncertu Mirkovićeve! (FOTO/VIDEO) 14:55 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"SAMO 2 POTEZA SU DOVOLJNA DA SE ZAUSTAVI PUTIN" Bivši direktor CIA koji je vodio američku vojsku u DVA RATA tvrdi da ovakav KRAH sledi Rusiji u 2026. 06:30 Vesti 0
HOROSKOP ZA PETAK, 5. DECEMBAR Ovnu se klima veza, Devici dobitak iz igara na sreću, Škorpiji bolovi u grlu 05:00 Razonoda 0