BIZARNIJE NE MOŽE BITI! Novi šok u Eliti - Milovan izneo informacije o detetu Aleksandre Nikolić: ''Nešto najbolesnije što je izjavila'' 15:03 Vip 0
"MOŽDA JE HTELA DA KAŽE DA JOJ PLAĆAO ZA LJUBAVNE USLUGE" Oglasila se majka Milovana Minića, van sebe zbog Aleksandre, otkrila skandalozne stvari o njoj! 02:00 Vip 0
OBELODANIO NJENE NAJPRLJAVIJE FETIŠE Milovan potpuno raskrinkao Aleksandru: Za 20 dolara gleda kako ljudi... 08:30 Vip 0
IVAN SE HVALIO UMEĆEM U KREVETU, ALEKSANDRA GA RASKRINKALA! Novi blam Marinkovića, propao u zemlju, Milovan ključa od besa! 19:35 Vip 0
STIGLO DIREKTNO NAREĐENJE OD VELIKOG ŠEFA Ovih šest učesnika večeras mora da napusti imanje u Šimanovcima! 23:15 Vip 0
SLEDI HITNA DISKVALIFIKACIJA! Učesnik Elite krišom pije asepsol, napunio više flaša, razotkriven u programu uživo! 23:20 Vip 0
ALEKSANDRA NIKOLIĆ PODNOSI KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV MILOVANA! Učesnica Elite van sebe, on je optužio da koristi muškarce kako bi zaradila novac! 16:40 Vip 0
KARAMBOL U ELITI KAKAV SE NE PAMTI Ljubavnik priložio skandalozan materijal na sudu, ovo će je potpuno uništiti, traži zabranu prilaska! 07:30 Vip 0
OTAC UČESNIKA ELITE NAPRAVIO SKANDAL U SPOLJNOM SVETU! Drama i haos u njegovom domu, on ne može ni da nasluti kakav pakao se odvija 01:40 Vip 0
SKANDAL U ELITI! Ljubavnik se ušunjao Aleksandri i Ivanu u krevet, a onda krenuli u akciju bez imalo blama, gledaoci u šoku! (FOTO) 23:59 Vip 0
POJAVILE SE SKANDALOZNE TVRDNJE OD UČESNICI ELITE Bila sa oženjenim čovekom kojem je žena bila trudna, pa slavila rođenje njihovog deteta! 12:25 Vip 0
UČESNIK ELITE HITNO NAPUŠTA RIJALITI?! Završava iza rešetaka, ni ne sluti kakav pakao ga čeka 20:30 Vip 0
"MNOGE PORODICE JE ZAVILA U CRNO" Skandalozne tvrdnje na račun učesnice Elite: Ceo grad zna šta ona radi po kolima i sobama! 11:25 Vip 1
"NE ZNAM KAKO JE I DALJE ŽIVA, KOMŠIJE SU GA OPOMINJALE" Detalji iz odnosa Aleksandre i Milovana lede krv u žilama: "Uterao joj je strah, tresla se..." 18:30 Vip 0
"OD PINKA JE TRAŽIO 100.000 EVRA" Majka Aleksandre Nikolić za Alo raskrinkala njenog bivšeg: "Cela Subotica zna šta je radio!" 17:30 Vip 0
"KUNEM SE U DETE, REKAO MI JE DA JE HTELA DA SE UBIJE" Jezive tvrdnje u Eliti, nastao opšti haos za Beloj kući! 07:35 Vip 0
MRAČNE TAJNE IZ PROŠLOSTI ALEKSANDRE NIKOLIĆ Raskrinkana pred milionima, bivši ljubavnik ispričao šok detalje! 07:10 Vip 1
SAZNANJE IZ SPOLJNOG SVETA JE RASPLAKALO! Aleksandra Nikolić najavila tužbu protiv Milovana, zadrugarka roni suze 20:40 Vip 0
"U DOGOVORU JE SA ŽENOM, DUŽAN JE NA SVE STRANE" Drugarica Aleksandre Nikolić oplela po njenom zauzetom bivšem dečku 08:56 Vip 0
OTVARAJU SE KARTE U ELITI Oženjeni dečko Zadrugarke demantovao mnoge njene tvrdnje, ona ga udara na odnose sa ženom! 15:55 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26