DRAGANA STOJANČEVIĆ NAPUŠTA ELITU! Doživela nervni slom, grca u suzama, ne može više da izdrži (FOTO) 20:45 Vip 0
DRAGANA JAVNO PRIZNALA DA VOLI ŽENE! Matora prebledela, učesnici Elite majka ovo nikada neće oprostiti! 00:40 Vip 0
"UDATA ZA MATORCA ZBOG PENZIJE" Skandalozne tvrdnje o Dragani Stojančević, Matora se drži za glavu! 00:10 Vip 0
DRAGANA KORISTI MATORU?! Raskrinkana njena šokantna igra, skandalozne tvrdnje ugledale svetlost dana! 01:10 Vip 0
HITNO HOSPITALIZOVANA MAJKA DRAGANE STOJANČEVIĆ! Pozlilo joj nakon svih dešavanja u rijalitiju, u lošem stanju se nalazi! 23:50 Vip 0
MATORA JESTE SAHRANILA SVOJU MAJKU! Šokantno oglašavanje Draganine majke nakon čestitke, njene reči režu! 00:40 Vip 0
"NISAM UBILA SVOJU MAJKU" Matora na ivici nervnog sloma, odgovorila Draganinoj porodici na stravične optužbe 11:00 Vip 0
DRAGANA SE ONESVESTILA NAKON MAJČINE PORUKE! Zajecala na sav glas, učesnici je polivaju da dođe sebi: "Matora je svoju majku ubila, je l želiš i ti mene?" 17:40 Vip 0
MATORIN NOVI NERVNI SLOM! Jovana saznala ovo o Draganinoj porodici: "To je znak da joj je od kuće stiglo" 19:59 Vip 0
''NEKA ME SAHRANI I BUDE SA MATOROM'' Draganina majka očajna zbog ćerkine afere u Eliti (VIDEO) 15:15 Vip 0
DRAGANINA MAJKA U TEŠKOM STANJU ZBOG NJENE VEZE SA MATOROM! Alarmantno stanje u domu učesnice, cela porodica u šoku: "Ili Jovana ili svi mi" 23:30 Vip 0
PREOKRET U ELITI! Matora i Dragana konačno priznale da su u vezi, učesnici zanemeli od šoka! 18:29 Vip 0
DRAGANA NAPUŠTA ELITU ZBOG MATORE! Guši se u suzama, ne može da dođe sebi, rasula se u komade zbog onoga što joj je uradila (FOTO) 00:30 Vip 0
VRELE STRASTI PRED ZORU! Matora se nameračila na Draganu, pljušte strastveni poljupci ispod jorgana (VIDEO) 11:30 Vip 0
MATORINA NOVA DEVOJKA NIJE UVEK IZGLEDALA OVAKO! Dosta se promenilo u odnosu na njeno prvo pojavljivanje na Pinku 20:20 Vip 0
UČESNICA ELITE PRIZNALA EMOCIJE PREMA MATORI! Krile sve vreme aferu, muk za crnim stolom! 23:20 Vip 0
AKCIJA MATORE I DRAGANE PRED KAMERAMA! Nisu mogle da se obuzdaju, popustile im kočnice, gledaoci šokirani (FOTO) 23:50 Vip 0
"MOŽDA JE MATORA PREDATORKA, ALI DRAGANA NIJE TO ČEMU SE ONA NADA" Prvo oglašavanje majke rijaliti učesnice, nakon zbližavanja sa Tomićevom! 21:20 Vip 0
VRELA AKCIJA TERZE SA OVOM UČESNICOM! Pukla bruka pred punom subom, učesnici u šoku! (FOTO) 23:01 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46