Pink/Alo/K.G. VRATILA SE I SAMO... Tarina drugarica progovorila o čuvenom susretu Simove i Mensura na splavu! 20:12 Vip 0
Alo/K.G. NI SAMI NE ZNAJU ŠTA SU! Tara i Ša pokušali da dođu do zaključka o njihovom odnosu, a onda su shvatili ovo! 18:14 Vip 0
Kurir/Alo/J.M. TARA JE VEŠTICA, OMAĐIJALA ME! Reper ne prestaje da šokira izjavama, opleo po Dalili i Caru! 10:32 Vip 1
Alo/J.M. MATEJU SAM VOLELA KAO NIKOGA! Tara brutalno sasula reperu istinu u lice i priznala sve! 09:05 Vip 0
Blic/Alo/Đ.M. SKLOPILI TAJNI PAKT PRE ULASKA U RIJALITI!? Tara i Ša sve vreme obmanjuju naciju, otkriveno koliko love dobijaju za haos, umešana i produkcija! 12:13 Vip 1
Alo/K.G. ON MU JE BIO TRN U OKU! Tara priznala da je slupala auto, pa otkrila šta se dešavalo sa Ša nakon što su raskinuli! 11:09 Vip 0
Alo/K.G. BIVŠI SE NE SMIRUJU! Tara i Ša ratuju i nakon raskida, jedno drugom zamerili ovo, a onda pale i pretnje: Znate da sam bolesna! 07:45 Vip 1
Alo/K.G. NIŠTA JOJ NIJE JASNO! Tara saznala da je Nenad ogovarao sa Matejom, pa zaratili žestoko, on na kraju poručio: Slab sam na nju! 22:57 Vip 0
Alo/K.G. JESTE SE PREPALI?! Ša kukao na Taru Sanji Grujić, ona upala u pušionicu, a reperova reakcija šokirala sve! 22:18 Vip 0
Pink/Alo/K.G. NISAM NJEGOV NEPRIJATELJ! Višnja Petrović otkrila sve o drami sa Ša, a Tarina drugarica Anđela stala na stranu repera, pa demantovala svoju drugaricu! 21:49 Vip 0
Alo/J.M. TARA VAN SEBE! Plače nekontrolisano, ne može da izdrži pritisak, a evo kome se ispovedala u pušionici! 20:48 Vip 0
Alo/J.M. TARA ZAPENILA! Ša napada Taru tamo gde je najbolnije, evo koga je namerno hvalio za crnim stolom! 19:05 Vip 0
Alo/J.M. TARA I JA SMO ZAJEDNO ALI SE NE VOLIMO! Reper u totalnom rasulu, ne može više da kontroliše svoje reči! 16:12 Vip 0
Alo/J.M. ZAMERIO JOJ DA SE MUVALA SA ANĐELOM! Reper ne prestaje da proziva Simovu, sukobi sve brutalniji između njih dvoje! 15:44 Vip 0
Alo/J.M. VEĆA DIJABOLA OD NJEGA NIJE UŠLA U RIJALITI! Janjuš brutalno opleo po reperu, a evo šta je rekao za Dalilu! 15:20 Vip 0
Alo/J.M. IZLJUBOMORISALA I NAPRAVILA SCENU! Simova se ne smiruje, nastavlja da divlja, opet nekontrolisano napala repera! 14:28 Vip 1
Alo/J.M. NALAZIM NEKU RAZVEDENU! Reper ne zna šta ga je snašlo, očajan je i ispoveda se svakodnevno zadrugarima! 13:25 Vip 0
Alo/Đ.M. TARA NA APARATIMA! Nenad načinio prvi korak u muvanju zadrugarke, nije znao kako da joj priđe, a onda je izgovorio ovu rečenicu! 12:30 Vip 0
Alo/Đ.M. ŽESTOK UDARAC PRAVO U LICE! Tara Simov brutalno nasrnula na Ša zbog Dalile Dragojević, čeka se reakcija produkcije! (VIDEO) 09:13 Vip 2
Alo/K.G. NIKADA GA NISAM VOLELA! Tara javno ponizila Ša, pa otkrila da joj poljubac ne predstavlja ništa, reper propao u zemlju od blama! 17:40 Vip 3
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
VIC DANA Doživi Mujo brodolom i nekako se dočepa pustog ostrva, kad odnekud se pojavi Severina... 06:00 Razonoda 0
HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Škorpiji nova ljubav leči stare rane, Strelac da se čuva lažnih obećanja, Ribama lakša ukočenost 05:00 Razonoda 0