Alo/Đ.M. REPER NASTAVLJA DA SE PONIŽAVA! Nenad krenuo da mazi i ljubi Tarine noge, a njena reakcija je ostavila zadrugarke u šoku! 12:50 Vip 0
Kurir/Alo.K.S. NAKON HAOSA VRAĆENA U RIJALITI! Svi su primetili ovaj skandalozan detalj na Tari Simov (VIDEO) 11:05 Vip 0
Alo/Đ.M. TARA ZAVRŠILA NA UŠIVANJU! Simova nakon što je pokušala da iseče vene momentalno hospitalizovana, isplivao snimak! (VIDEO) 10:02 Vip 1
Alo/K.G. DOĆIĆE DAN KADA ĆE MI SE ŠA IZVINITI! Monika sigurna da će se stvari okrenuti, a jednu stvar nikako ne može da prihvati! 16:06 Vip 0
Alo/Đ.M. TARA NAPUSTILA ZADRUGU! Simova nakon što je pokušala da sebi iseče vene momentalno izvedena iz rijalitija, scene lede krv u žilama! (VIDEO) 12:55 Vip 4
Alo/K.S. IZGORELA CIGAROM ČLANA OBEZBEĐENJA! Tara Simov ne prestaje da pravi haos, a ovaj put udarila i na članove produkcije (VIDEO) 12:21 Vip 0
Alo/K.S. TARA SIMOV VAN SEBE! Zadrugarka pokušala da iseče vene dok je obezbeđenje zaustavljalo, za sve krivi Nenada (VIDEO) 11:44 Vip 1
Alo/Đ.M. OBEZBEĐENJE NIJE MOGLO DA JE ZAUSTAVI! Tara Simov doživela nervni slom, histerično razbijala sve po imanju, jezive scene u Zadruzi! 07:22 Vip 0
Alo/I.G. ŠA VAN SEBE, MOLI TARU ZA JOŠ JEDNU ŠANSU! Reper pokušava da reši probleme, ubeđuje bivšu da će sve biti dobro! 20:45 Vip 1
Alo/K.G. KRAJ JE NENADE! Tara definitivno stavila tačku na odnos sa Ša, on ne može da dođe sebi! 18:12 Vip 0
Alo/K.G. ONA VOLI MATEJU, A JA NJU! Ša potpuno slomljen priznao da on i Tara nemaju budućnost, a onda progovorio o Moniki 14:05 Vip 0
Alo/Đ.M. NEVIĐENI HAOS U BELOJ KUĆI! Ša na stubu srama zbog užasnog postupka prema Moniki i želje za Tarom, zadrugari nikad brutalniji! 10:55 Vip 0
Pink/Alo/I.G. NENADOVA PORODICA U STRAHU, BOJE SE DA JE OMAĐIJAN! Sestra razočarana bratovim ponašanjem: Ovo u životu nisam videla! 20:25 Vip 1
Alo/K.G. KONAČNO SVE OTKRILA! Tara progovorila o vezi sa Ša i priznala da nije bila iskrena prema njemu, pa žestoko potkačila Mensura 15:40 Vip 0
Alo/K.G. DALA POSLEDNJI ATOM SNAGE! Sandra na sve načine pokušala da urazumi Ša o njegovom odnosu sa Tarom, ali uzalud, on branio svoju ljubav iz petnih žila! 12:37 Vip 1
Alo/K.G. JA SAM ESENCIJA ZLA! Tara tražila od Ša da uradi ovo, njegov odgovor šokirao sve, pa i nju, ovome se nije nadala! 22:29 Vip 0
Alo/K.G. MUVAŠ SE SA NJOM, A MENE GLEDAŠ! Tara osula rafal po Ša, reper nije znao kako se zove i šta da kaže! 20:49 Vip 0
Alo/K.G. STAVILA GA PRED SVRŠEN ČIN! Monika tražila od Ša da bira između nje i Tare, on sve šokirao odgovorom! 20:08 Vip 0
Alo/K.G. OVA JE NAJGORA! Ša i Monika našli se oči u oči sa njihovim protivnicama, pa je posebno upozorio na nju! 19:26 Vip 0
Alo/K.G. ŽIVOT MI JE HAOS! Ša otvorio dušu Mensuru o Tari, pa otkrio od čega strahuje zbog Monike! 17:08 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
EVROPA IDE U RAT ZA 3 GODINE!" Orban dramatično upozorio: Tajni plan za sukob sa RUSIJOM je spreman! 07:47 Vesti 0
HOROR! Požar u noćnom klubu, više od 25 poginulih - među preminulima su radnici kuhinje u klubu 08:01 Vesti 0
PRITISAK NESTAJE Ova 3 horoskopska znaka se oslobađaju velikog tereta u nedelju, 7. decembra, život im se poboljšava 22:02