Alo/N.D. SVE MI JASNO KAD VIDIM IZNENADNU KOSMIČKU LJUBAV Tara Simov oplela po Anđelu i Dalili, a evo šta je rekla za njihov odnos 13:46 Vip 0
Alo/A.M. ZNAM DA ME NE VOLI Nenad Aleksić svestan svega priznao da li još uvek gaji emocije prema Tari, a zbog ovoga se najviše kaje 10:13 Vip 0
Alo/J.J. VOLI JE I DALJE Ša otkrio koliko ga je poziv sa Tarom poremetio, ispričao kako bi se osećao da je ponovo ugleda na vratima 10:19 Vip 0
Alo/A.M. ŠOKANTNO PRIZNANJE Ša otkrio da li još uvek oseća nešto prema Tari, ali i šta ga najviše muči 12:16 Vip 0
Alo/A.M. KO ĆE KOME DA SE IZVINI? Ša prebledeo kada je na pozivu ugledao Taru Simov, a evo da li su se pomirili nakon svega 10:30 Vip 0
Alo/K.G. TARA JE ZA SVE BILA U PRAVU Martina udarila Ša u njegovu slabu tačku, on joj odmah žestoko uzvratio 13:27 Vip 0
Republika/Alo/A.M. TARA SIMOV KONAČNO PROGOVORILA Bivša zadrugarka otkrila šta joj je Martina ukrala pored bivšeg dečka, posle ovoga ništa neće biti isto 17:47 Vip 0
Alo/K.G. TARA SIMOV POKAZALA NJENOG POSEBNOG MUŠKARCA! Bivša zadrugrka pokazala kako uživa u njegovom društvu! (VIDEO) 17:08 Vip 0
Blic/Alo/J.J. TARA SE VRAĆA U ZADRUGU? Simova prvo napustila Srbiju, a evo šta sad traži umesto honorara! 19:14 Vip 0
Srbija Danas/Alo/K.G. NEMAM PARE I NESREĆNA SAM VAN ZADRUGE Tara Simov poslala jasnu poruku, traži samo jedno! (FOTO) 20:53 Vip 0
Alo/J.M. TARA ŽESTOKO UDARILA NA MARTINU! Poručila joj: Nije ti poniženje da pokušavaš da mi smuvaš bivšeg?! 19:47 Vip 0
M. Č. U DEPRESIJI ZBOG ZADRUGE! Nenad otac ne može da gleda kako njegovom nasledniku propada život i karijera, Kiza potpuno uništen! 07:30 Vip 1
Alo/A.J. TARA UHVAĆENA U ZAGRLJAJU OVOG MUŠKARCA! Nenad Aleksić je bio u pravu za sve, a evo o kom poznatom pevaču se radi! 12:20 Vip 0
Blic/Alo/K.G. TARA OPET POSLALA ŠA TAJNI SIGNAL?! Reper prebledeo kada je pogledao u nebo! 16:04 Vip 0
Alo/J.J. OPTUŽUJU ME DA SAM IMALA SE*S SA NJIMA DVOJICOM! Tara Simov pokazala o kojim momcima je reč, i potvrdila glasine o narkomaniji! 20:40 Vip 0
Informer/Alo/K.G. SLALA GOLIŠAVE FOTKE ĐORĐU DAVIDU! Još jedna pevačica javno priznala da je uznemiravala poznatog rokera! 11:45 Vip 0
Alo/A.M. IMA LI VEĆE LJUBAVI?! Tara Simov nakon diskvalifikacije raspoložena i nasmejana, pokazala sa kim provodi vreme! (FOTO) 19:09 Vip 2
Alo/K.G. NEOČEKIVANA TRANSFORMACIJA! Tara Simov više ne izgleda isto, skratila kosu i promenila boju! (FOTO) 20:44 Vip 3
Kurir/Alo/J.M. ŠA JE SKROZ PUKAO S MOZGOM! Reperov prijatelj Vladimir Ilić otkriva da ne može da prepozna svog nekadašnjeg duga, tvrdi da su u pitanju neke vradžbine! 13:40 Vip 3
S.Telegraf/Alo/Đ.M. TARA JE NAPUSTILA RIJALITI U KOPČAMA, ŠA JE KRIV ZA SVE! Otkriveni skandalozni detalji nakon njene diskvalifikacije, sve se saznalo! 11:07 Vip 1
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
OD PENZIJE OTIŠLA NA MORE, ''NIKAD BOLJE NISMO ŽIVELI''! Najstariji građani oduševljeni Vučićevim povećanjem penzija (VIDEO) 09:30 Vesti 0
JEDETE 1 JAJE DNEVNO? Eksperti otkrivaju šta se dešava sa vašim holesterolom, ljudi često nisu svesni 08:30