DONETO NOVO REŠENJE O IZRUČENJU Aliji Balijagiću osim za ubistva bi u Crnoj Gori trebalo da se sudi i za nedela izvršena u Srbiji 07:49 Hronika 0
VIŠI SUD U UŽICU PONOVO ODLUČUJE O IZRUČENJU BALIJAGIĆA Apelacioni sud u Kragujevcu prethodno ukinuo odluku 12:30 Hronika 0
ZAJEDNO SU OBILI POMOĆNU ZGRADU, A ZATIM SU URADILI NEŠTO ZASTRAŠUJUĆE Evo za šta se sumnjiči pomagač Alije Balijagića! 06:00 Hronika 0
BJELOPOLJSKI VEHABIJA IMAO POMAGAČA Uhapšen osumnjičeni koji je sa Alijom Balijagićem učestvovao u gnusnom zlodelu 16:30 Hronika 0
OTKRIVENO KO JE BALIJAGIĆU POMOGAO Zajedno su ukrali pušku s kojom je Alija ubio dvoje ljudi u Sokolcu 14:32 Hronika 0
BALIJAGIĆ ODBIO DA BUDE IZRUČEN, DONETO REŠENJE VRAĆENO NA PONOVNO ODLUČIVANJE Evo kada se očekuje izručenje dvostrukog ubice iz Crne Gore 11:43 Hronika 0
GNUSNO JE PSOVAO BOGA, CRKVU, ALAHA, PA ONDA I STRICA Evo zašto je uhapšen bratanac dvostrukog ubice Alije Balijagića 06:00 Hronika 0
"POPI*AM VAM SE U CRKVU" NIJE KRIVIČNO DELO! Sramna odluka suda u Crnoj Gori! Mlađi Balijagić sproveden Sudu za prekršaje 12:45 Vesti 1
UHAPŠEN BRATANAC ALIJE BALIJAGIĆA Evo zbog čega će odgovarati rođak ozloglašenog begunca 07:48 Hronika 0
"NEKI POLICAJCI SU SE SLIKALI S BALIJAGIĆEM!" Udruženje građana "Vraneš" iznelo šokantne tvrdnje: Traže reakciju Šaranovića 22:18 Vesti 0
PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV ALIJE BALIJAGIĆA Posle suđenja u Srbiji biće izručen Crnoj Gori 14:48 Hronika 0
NAČELNIKU POLICIJE U SOKOLCU PRETI SMENA ZBOG ALIJE Sumnja se da je počinjen niz propusta 12:03 Hronika 0
NEKO JE ŽELEO DA IZBRIŠE TRAG DA JE TU ŽIVEO Kuća Alije Balijagića spaljena do temelja, a komšije poručile "neka istrune u zatvoru" 07:29 Hronika 0
PODRŠKA ZLOČINCU SA DRUŠTVENIH MREŽA: Razbuktavaju se strasti nakon hapšenja svirepog ubice Alije Balijagića (FOTO) 19:22 Vesti 0
POSLEDNJA SMRTNA KAZNA U SRBIJI Svirepa osveta devojčici zbog očevog bicikla - podkast Dosije 192 - Epizoda 3 15:21 Hronika 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
SRPSKA JOVANKA ORLEANKA IMALA JE SAMO 17 GODINA KADA SU JE OBESILI Njene reči pred smrti bile su ŠAMAR NACISTIMA 06:00 Vesti 0