VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO U ELITI Nakon saopštenja Milana Miloševića će učesnici zanemeti od šoka 22:30 Vip 0
ENA SE RASULA U KOMADE, GRCA U SUZAMA! Peja je potpuno dokrajčio, u sve umešana i Zlata Petrović! 17:20 Vip 0
IZABRAN NOVI VOĐA! Sledi paklena nedelja, učesnici u Eliti ostali u šoku kada je pročitano ime! 12:55 Vip 0
"LAŽE DA SAM JOJ REKAO DA MI JE MAMA ALKOHOLIČARKA!" Peja totalno raskrinkao Enu, sve što tvrdi da joj je pričao za Zlatu nije istina! 12:40 Vip 0
PEJA BIO INTIMAN SA OVOM UČESNICOM TAJNO?! Ena otkrila šokantne tvrdnje, doživela nervni slom, pušten i snimak (VIDEO) 23:05 Vip 0
EVO KOLIKO JE ZLATIN SIN ZARADIO OD ELITE! Od cifre će vam se zavrteti u glavi, obratio se roditeljima i poručio im samo jedno! 07:40 Vip 0
"ALKOHOLIČARKA MISLI DA NAROD NE VIDI KAKO TUČE PEJU?!" Ena Čolić opet pravi haos, cimeri i obezbeđenje je obuzdavaju (VIDEO) 21:00 Vip 0
"PRIČA O POLNIM ORGANIMA, TREBA DA JE BUDE SRAMOTA!" Goca Božinovska stala u zaštitu Zlate i Peje, pa osula paljbu po Eni Čolić 20:15 Vip 0
"MAMA TI JE TEŠKA ALKOHOLIČARKA" Ena Čolić besramno izveđala Zlatu Petrović: "Pričao mi je da ga nije pazila, jer je bila pijana" 07:40 Vip 0
"EVO JA ĆU DA BUDEM SA NJIM POSLE ŽURKE" Učesnica se ponudila Peji za intimni odnos, Ena skočila i napravila opšti haos! (FOTO) 00:50 Vip 0
ENA I PEJA DEFINITIVNO RASKINULI! Jovan raskrinkao sve o njihovom odnosu, Čolićeva van sebe! 20:30 Vip 0
PEJA PRIZNAO DA NE BI VOLEO DA MU SIN BUDE SA ENOM ČOLIĆ! Ogorčen njihovim odnosom, siguran da mir ne može dugo da traje 09:00 Vip 0
"VOLEO BIH DA NE BUDU ZAJEDNO" Zoran Pejić ne želi više da čuje da mu Ena bude snajka, šok preokret, ovo niko nije očekivao! 19:35 Vip 0
"IMA ULIČARSKI KARAKTER" Pejin brat osuo drvlje i kamenje po Eni Čolić, brutalno je ponizio zbog uvreda na Zlatin račun! 00:20 Vip 0
SLAVE ŠTO ENA ČOLIĆ NIJE TRUDNA! Najbliži malog Peje iz Elite nikad iskreniji, njegov brat progovorio o prošlosti zadrugarke 19:43 Vip 0
"TAKVA ŽENA PEJI NE TREBA" Zlata Petrović ne može da dođe sebi nako navodne Enine afere sa Desingericom! 01:00 Vip 0
PEJA U SUZAMA ZBOG ENE ČOLIĆ! Rasuo se u komade i ponovo pao u očaj: "Ti mene ne razumeš" 23:20 Vip 0
PEJA SA ENOM OBAVIO VRELU AKCIJU, PA JE OSTAVIO U SUZAMA Kleo se da se neće pomiriti sa njom, pa ponovo poklekao (FOTO/VIDEO) 14:00 Vip 0
PUŠTENA AKCIJA SLAĐE I PEJE! Ena Čolić doživela nervni slom, urla i divlja po Eliti, urnisala Poršelinu brutalno! 20:40 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
EVROPA IDE U RAT ZA 3 GODINE!" Orban dramatično upozorio: Tajni plan za sukob sa RUSIJOM je spreman! 07:47 Vesti 0
HOROR! Požar u noćnom klubu, više od 25 poginulih - među preminulima su radnici kuhinje u klubu 08:01 Vesti 0
KASNO JE KADA PADNE SNEG Što pre obavite ovaj zadatak u dvorištu, to će vam biti lakše tokom zime 08:33