OTKRIVENO ZBOG ČEGA JE ŠA POBESNEO I NAPUSTIO EMISIJU! Skandal dobija novi epilog, haos se nastavlja i nakon Elite! 12:45 Vip 0
ŠA NAPUSTIO EMISIJU Napravio skandal, pobesneo pa izašao iz studija, evo šta ga je dovelo do tačke ključanja 10:45 Vip 0
MAJKA NENADA ALEKSIĆA ŠA POBESNELA U PROGRAMU UŽIVO Uključila se u emisiju, pa se obratila Mioni: Idi kući 09:20 Vip 0
NJENI RODITELJI BI ME UBILI Ša brutalno o porodici Mione Jovanović: Svim silama pokušavaju da nas razdvoje 08:40 Vip 0
NIKO ME NIJE ISPRATIO IZ KUĆE Miona otkrila nepoznate detalje sukoba sa roditeljima, njena majka uradila nešto potpuno neočekivano nakon svađe 07:20 Vip 0
"MIONA JE NADOBUDNA, BEZOBRAZNA I UMIŠLJENA" Pevačica raskrinkala Nenada i Jovanovićevu, nije birala reči: Ša će ispasti opet kreten! 20:13 Vip 0
NENAD ALEKSIĆ JAVNO UDARIO NA BIVŠU ŽENU! Reper bez dlake na jeziku opleo po njoj: Ona je blam devojka, lažov i manipulator! 21:30 Vip 1
OVO SU SVE NESREĆNE LJUBAVI NENADA ALEKSIĆA ŠA! Prva devojka mu se udavila, Ivanu i Vanju prevario na televiziji, a ona je pokupila stvari i otišla 19:05 Vip 0
OGLASIO SE NENAD ALEKSIĆ! Ša otkrio kako je proveo noć sa Mionom, pa priznao: Danas ću je voziti kod roditelja, ono je bila jeftina manipulacija! 16:50 Vip 0
NENAD ALEKSIĆ ŠA SLOMLJEN ZBOG UBISTVA Saznao za tragičnu vest, ne može da dođe sebi, potpuno izbezumljen! 14:05 Vip 0
OGLASIO SE ŠA NAKON HAOSA SA MIONINIM RODITELJIMA Objavio njihovu zajedničku fotografiju, svi su primetili ovaj detalj 13:25 Vip 0
TREBA DA ZNAJU DA SU NA TELEVIZIJI! Ša kipti od besa zbog skandala sa Mioninim roditeljima: Neću da ih tužim samo jer su njeni! 06:00 Vip 0
ŠA SE BRUTALNO SVAĐA SA MIONINOM PORODICOM! Ustali majka, otac i brat, drama se nastavlja: "Ima masnice, maltretirao si je!" 00:22 Vip 0
ŠA NASRNUO NA MIONU, ONA MU BRUTALNO UZVRATILA! Kamere zabeležile strašan trenutak u Eliti, skandal dobija novi epilog! 12:41 Vip 0
NAJVIŠE JE VOLEO POKOJNU DEVOJKU, PA MENE! Velika ispovest Mione Jovanović, priznala strašne stvari, šok obrt pred sam kraj! 11:05 Vip 0
ŽAO MI JE NJEGOVE KARIJERE, NJEGA NE! Bivša žena Nenada Aleksića javno priznala sve: Više se nikada neću udati! 22:30 Vip 0
AKO BUDE IZABRALA NJEGA, OTKAČIĆEMO MI NJU! Brutalno oglašavanje člana porodice Mione Jovanović, šok obrt pred sam kraj rijalitija! 20:50 Vip 0
MONSTRUM SI, NIJE MI DOBRO! Jecaji Nenada Aleksića odzvanjaju Elitom, jezive scene usred dana! 16:35 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26