SOFIJA I TERZA NA STUBU SRAMA! Haos u Eliti 8, učesnici ih totalno raskrinkali: "Ograđuju se, sada je kasno..." 01:50 Vip 0
"DA LI SE PLAŠIŠ DA ĆE MILICA UĆI U ELITU 8?" Nastao muk za crnim stolom, učesnici žestoko osudili Sofiju Janićijević 01:35 Vip 0
"KLASIČNO OGRAĐIVANJE, JA SAM KONJ" Skandalozan potez Borislava Terzića, raskinuo sa Sofijom, pa se setio trudne Milice! 23:31 Vip 0
STRAŠNE PRETNJE NA TERZIN RAČUN! Situacija se ne smiruje, drama u spoljnom svetu: "Proći ćeš kao brat, videćeš" 17:12 Vip 0
TERZA BEŽI IZ RIJALITIJA! Strašan sukob u Eliti, gađaju se kamenjem, hitna reakcija obezbeđenja! 16:12 Vip 0
TERZI PRETI ZATVOR ČIM IZAĐE IZ RIJALITIJA! Žestoka osveta, učesnik ni ne sluti šta mu se sprema! 15:41 Vip 0
UČESNIK ELITE TUŽEN ZBOG JEZIVIH UVREDA Nakon karambola usledila hitna reakcija, ni ne sluti šta mu se sprema! 13:37 Vip 0
OPŠTI HAOS U BELOJ KUĆI Najbolje drugarice zaratile, izgovorene stravične pretnje i uvrede, udaraju i na decu! 13:00 Vip 0
SKANDALOZNE PREPISKE TERZINOG BRATA I TRUDNE MILICE VELIČKOVIĆ! Tražio joj pare da vrati dugove: "Lečite se odroni bolesni!" 20:08 Vip 0
MILICE, IZVINI ZA SVE! Terza se pokajao zbog veze sa Sofijom, haos u emisiji uživo, obratio se trudnoj Veličkovićevoj! 16:09 Vip 0
TERZA URNISAO SOFIJU I ŠUTNUO JE! Učesnici šokirani šta joj je sve izgovorio, neviđeni karambol u Eliti 15:39 Vip 0
"TRUDNA ŽENA TI GLEDA OVO, BRUKA I SRAMOTA..." Vrela akcija Terze i Sofije, kočnice im totalno popustile, javnost frapirana! 07:35 Vip 0
MAJKA SOFIJE JANIĆIJEVIĆ ZAVRŠILA U BOLNICI! Učesnicu stiglo kajanje zbog trudne Milice Veličković, a onda se desila vrela akcija, javnost zgrožena! 20:37 Vip 0
"KADA SE PORODIM MOŽDA UĐEM U ELITU 8" Trudna Milica Veličković šokirala javnost priznanjem! 17:05 Vip 0
"ODVRATNO ŠTA JE URADIO TRUDNOJ ŽENI, JADNIK" Maja Marinković žestoko osudila Terzu, otkrila detalje tajnog razgovora sa Milicom! 16:07 Vip 0
VELIČKOVIĆEVA SE DOTAKLA SOFIJINE PROŠLOSTI! Javnost u šoku nakon izjava trudne Milice: "Dete neće ni videti" 15:30 Vip 0
"JEL MOGUĆE DA JE NEKO U STANJU OVO DA URADI" Terza uhvaćen u krađi, javnost u šoku, pojavio se snimak (VIDEO) 10:40 Vip 0
SOFIJA JAVNO HVALI TERZIN ''PONOS'' Zadrugarka se čudi što svi osuđuju njihovu vrelu akciju, iako ne zna da joj je majka završila u Hitnoj 22:20 Vip 0
TERZI SE TRESE TLO U ELITI! Ovi zadrugari se urotili protiv njega, evo šta sledi ako u tome uspeju: ''Nisam ga tužila napolju zbog deteta, ali sada...''' 18:20 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
SAD SPUŠTAJU RAMPU ZA JOŠ 10 ZEMALJA! Zabranjuje se ulazak u zemlju, selekcija tek počinje! 08:19 Vesti 0
HVALA NA KOORDINATAMA! GUR i ukrajinske oružane snage napravile pucnjavu u elitnom delu Kijeva, a onda je stigao GERANIJUMSKI UDAR 08:37 Vesti 0
VULKAN STRASTI U DECEMBRU Kraj 2025. godine sprema pravu eksploziju za 2 znaka, provešće se kao nikada do sad 08:05